Festival Blesk tlapky

Festival Blesk tlapky

Adresa:

Praha 6, Vypich

Termín: 3.6.2023
Vstupné:

ZDARMA

3červen sobota 11:00

Žánr: festivalypsi soutěže a hry komentované ukázkypřednášky zdarma charita Praha


Deník Blesk vás zve na druhý ročník rodinného festivalu Blesk Tlapky. Čeká vás bohatý program na pódiu i v celém areálu určený pejskům všech ras a jejich páníčkům. Vyzkoušet si můžete stezku nástrah, psí karneval, soutěž o psího superhrdinu či šampiona Blesk tlapek! Na místě bude nejen charitativní tombola s hodnotnými cenami, jejíž výtěžek bude věnován spolku Dočasky De De, ale také adopce pejsků, kelímky štěstí, podpisová akce VIP osobností. Pohodový den si užijete i díky Blesk zóně, dětské zóně či food zóně. Celým dnem provedou Bořek Slezáček a odborník na bull sporty Daniel Žďárský.

Program v areálu: 1) Puller zóna – pejsci a páníčci si zde vyzkouší aporty a skoky. 2) Treadmill zóna – zóna s běžeckým trenažérem pro psy. 3) Mushing zóna – jak správně s pejskem běhat, jezdit na kole nebo tahat koloběžku. 4) Long jump zóna – zjistíte, zda váš pes umí skákat do dálky a jak daleko doskočí. 5) A-frame zóna – přeskok přes překážky ve tvaru písmene A. 6) Gladiátor zóna – tady zjistíte, jak silného máte psa a co všechno utáhne. 7) Monkey zóna – překážková dráha pro pejska s páníčkem.

PROGRAM NA PÓDIU zajímavé i edukativní přednášky poutavé komentované ukázky bohatá tombola s charitativním přesahem adopce zachráněných pejsků speciální hosté Těšíme se na vás na Louce na Vypichu, tlapku na to! Více na: https://www.blesk.cz/tlapky

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 6 Akce v MČ Praha 6

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Festival Blesk tlapky

Villa St. TropezPraha (1 536 metrů)

Volcano Spa HotelPraha (3.6 km)

Restaurant a hotel NebozízekPraha (4.3 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Pražský hrad Pražský hrad Praha 1 (4.6 km)
Katedrála sv. Víta Katedrála sv. Víta Praha 1 (4.6 km)
Café Savoy Café Savoy Praha 5 (4.9 km)