Otevření Butky Parku a koncert Tata Bojs

Otevření Butky Parku a koncert Tata Bojs

Adresa:

Praha, Radlická 520/117

Termín: 27.5.2023
Vstupné:

ZDARMA

27květen sobota 13:30

Žánr: ostatní akcerodina děti koncert show kvíz Praha

Umělci: Tata bojs


Přemýšlíte, kam vyrazit o posledním květnovém víkendu? Máme pro vás tip! V sobotu 27. května se v sousedství pražského obchodního centra Galerie Butovice otevře multifunkční areál Butky Park. Atraktivní program nabídne zábavu pro děti i jejich rodiče a jeho vrcholem bude koncert populární kapely Tata Bojs.

Slavnostní otevření nabídne od 13.30 až do večerních hodin zábavu pro celou rodinu. Program odstartuje ukázkou populární sportovní disciplíny parkour, zcela určitě dorazí i kouzelník Čáry Kluk, zazpívají Čiperkové a dětskou hudební show přivezou rapující bláznivá princezna Áňa, kamarádský princ Pó a srandovní pes Barney. Od 20. hodiny pak bude hlavní pódium patřit rovněž volně přístupnému koncertu skupiny Tata Bojs. K dispozici bude celá řada dalších doprovodných aktivit – ať už půjde o půjčovnu koloběžek, kreativní dílničky Domu dětí a mládeže, zábavný vzdělávací kvíz, či aktivity na procvičení dětské zručnosti. V průběhu celého dne budou probíhat soutěže a bohatá tombola.

Tata Bojs je česká, resp. pražská alternativní hudební skupina, vznikla v roce 1988. Zakládajícími členy jsou Mardoša a Milan Cais, ve stálé sestavě hrají i Vladimír Bár, Dušan Neuwerth a Jiří Hradil. Jejich Nanoalbum získalo v...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce