Přejít na stránky Ticketpro.cz

Struny podzimu 2013 - Spotlight

Termín: 9.11.2013

9listopad čtvrtek 01:00

Žánr: festivaljazz


Na nabitý program láká 9. listopadu do klubu Roxy/NoD klubová noc  Spotlight, která se v letošním roce soustředí na novinky na pulzující britské scéně. Během večera vystoupí charismatická zpěvačka Andreya Triana se svým nezaměnitelným urban soulem, neobyčejně přitažlivé manchesterské trio Go Go Penguin nabídne jazz ovlivněný elektronikou, elektro-jazzovou Drumax a dMIT.RY) v průběhu noci naservírují ty nejčerstvější „flavours“ z UK house, bass a garage music. O finále klubové noci se postará DJ Radia 1 Josef Sedloň. Program se bude od 19.30 odehrávat tradičně na třech scénách a zaplní hlavní prostory Roxy i NoD sídlící o patro výše. formaci Profound Bass inspirovanou tanečními styly pak přiveze mladý jazzový talent Ian Mikyska.

Akce je již zavedenou afterparty multižánrového festivalu Struny podzimu. Představuje jakýsi minifestival talentů pro ty, kteří chtějí být na dotek budoucím hvězdám i klubajícím se stylům. Hudební program klubové noci jako vždy doplní setkání tváří v tvář s hvězdami večera čili Q & A, které umožňují nahlédnout do „kuchyně“ jednotlivých umělců. V předchozích letech na klubové noci SPOTLIGHT vystoupili například hip hopem ovlivněný Robert Glasper, britský rapper Ghostpoet nebo fenomenální bubeník Chris (Daddy) Dave.

Vstupenky za 450 Kč a se studentskou slevou za 250 Kč jsou v prodeji on-line na www.strunypodzimu.cz/program/spotlight/, v sítích Ticketpro a Perfect System a pokladně klubu Roxy.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

26duben pátek 19:00

Nicole Zuraitis Trio

, Janáčkovo nábřeží 2 Koncert

26duben pátek 19:00

26duben pátek 19:00

Ubytování v okolí akce Struny podzimu 2013 -...

Tyn Yard ResidencePraha (298 metrů)

The Emblem HotelPraha (636 metrů)

ValentinskaPraha (752 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (409 m)
Pražský Orloj Pražský Orloj Praha 1 (544 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (1 093 m)