Přejít na stránky Ticketpro.cz

Escape the Fate

Adresa:

Praha 1, Vodičkova 36

Termín: 25.11.2013

25listopad čtvrtek 01:00

Žánr: koncertyhardcoresoutěž


Escape the fate je americká post-hardcore skupina z Las Vegas. Kapelu založil zpěvák Ronnie Radke v roce 2005 a ještě toho roku v říjnu vyhráli soutěž místního rádia a dostali tak příležitost koncertovat s bandama Alkaline Trio, Reggie a Full Effect. Fanoušci post-hardcore mohou slavit – jedna z ikon tohoto žánru, skupina CHIODOS z amerického státu Michigan bude jedním ze speciálních hostů

Escape the fate je americká post-hardcore skupina z Las Vegas. Kapelu založil zpěvák Ronnie Radke v roce 2005 a ještě toho roku v říjnu vyhráli soutěž místního rádia a dostali tak příležitost koncertovat s bandama Alkaline Trio, Reggie a Full Effect. Ohlasy na sebe nenechaly dlouho čekat, a tak brzy přišel nahrávací kontrakt. V roce 2006 vyrazili na turné s Bullet for My Valentine a Eighteen Visions, které ale museli předčasně ukončit, protože Ronnie měl problémy s drogama a tak dostal vyhazov. Kapela se mu snažila i tak pomoc, takže se to ještě dlouho táhlo, ale v roce 2008 jej pak definitivně nahradil Craig, který předtím vystupoval s kapelou Bless The Fall. V roce 2010 spolu vydali velké album “Escape the Fate” a letos přišli s novinkou “Ungrateful”, které představí i českému publiku!

Fanoušci post-hardcore mohou slavit – jedna z ikon tohoto žánru, skupina CHIODOS z amerického státu Michigan bude jedním ze speciálních hostů svých kolegů Escape The Fate. Chiodos přijedou do Prahy i se svým staronovým zpěvákem Craigem Owensem, který si v září 2009 na dva a půl roku z kapely “odskočil”, a společně s muzikanty z žánrově příbuzných souborů From First To Last, Matchbook Romance a Story Of The Year založil “super-skupinu” Destroy Rebuild Until God Shows (D.R.U.G.S.), s níž vydal úspěšné eponymní album. Chiodos se proslavili zejména díky posluchači euforicky přijatému albu “Bone Palace Ballet” z roku 2008. V současné době pracují na novém materiálu, jehož ukázky se s největší pravděpodobností chystají předvést i v Praze.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Escape the Fate

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (694 metrů)

Tyn Yard ResidencePraha (771 metrů)

The Emblem HotelPraha (848 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (680 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (462 m)