Hostivařská 15°

Hostivařská 15°

Adresa:

Praha – Hostivař, Hornoměcholupská 750/115

Termín: 17.9.2023
Vstupné:

100 Kč - 600 Kč podle druhu závodu a data zaplacení

17září neděle 08:00

Žánr: sportzávod příroda rodina děti běh Praha


Hostivařská 15 se letos bude konat již popáté, odstartuje již 17. září z areálu pivovaru Hostivar 2 v Praze. Závodníci si mohou i letos vybrat, zda poběží trasu dlouhou 5 km nebo 15 km – samozřejmě s příjemným převýšením. Patnáctka závodníky zavede překrásnou přírodou přes golfový areál v Hostivaři podél Hostivařské přehrady až k meandrům Botiče do Újezdu. Na občerstvovacích stanicích si běžci mohou vybrat, jestli dají přednost hořkému (pivnímu) nebo sladkému (iontovému) nápoji, a to že se běží 15 kilometrů není náhodou, jelikož i v cíli poté na závodníky čeká pivo o 15°.

Hostivařská 15 skýtá přírodní scenérie, je závodem s rodinnou atmosférou a potěší nejednoho běžce! Krásná dřevěná pivní medaile čeká v cíli na všechny závodníky. Věcné ceny jsou připraveny pro nejrychlejší tři ženy i muže v každé věkové kategorii a těšit se mohou na pivní ceny od pivovaru Hostivar 2, ale i na sportovní předměty od partnerů závodu. Nejrychlejší závodník si vyběhne set pivních speciálů Hostivar!

Nicméně jedná se skutečně o běžecký závod a záleží na každém, zda-li si pivo dá již před startem, či po doběhnutí do cíle a jestli poběží na čas a „o bednu“, nebo jestli poběží bez sporttesteru a „na pohodu“. Vyhrát Hostivařskou 15 může každý! I letos totiž vyhlásíme nejlépe tipujícího běžce – kdy při prezenci závodník nahlásí čas, za který závod uběhne a na trasu se vydá BEZ jakékoli měřící techniky. Ten, kdo zaběhne závod nejblíže tipovanému času, zvítězí!

Pro děti jsou připraveny dětské závody na vzdálenost od 500 do 1500 metrů dle věku, které hostí maskot lev Alex. Připraven bude také bohatý doprovodný program od sítě půjčoven Topsports centrum – šlapací kárky, terénní koloběžky, taneční show a další zábavné hry!

Bližší informace k závodu sledujte na FB stránce Pivní běhy. Těšíme se na vás! #bežímnajedno

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra v Praze Akce v MČ Praha – Hostivař

Podobné akce

21duben neděle 09:30

Jarní běh Ďáblickým hájem

, Areál zdraví v Ďáblickém háji Sport

15září neděle 08:00

Hostivařská 15°

, Hornoměcholupská 750/115 Sport