Přejít na stránky Ticketpro.cz

Steve Vai

Adresa:

Praha 1, Štepánská 61

Termín: 29.9.2013
Vstupné:

690 - 990 Kč

29září čtvrtek 01:00

Žánr: koncertypop


Kytarový alchymista STEVE VAI pokračuje ve svém turné a přidává další koncert na podzim 2013. Na seznamu nechybí ani ČR, kde se 29.9.2013 představí v pražské Lucerně.

KYTAROVÝ ALCHYMISTA STEVE VAI POKRAČUJE VE SVÉM TURNÉ A PŘIDÁVÁ DALŠÍ KONCERTNÍ TERMÍNY NA PODZIM LETOŠNÍHO ROKU.

NA SEZNAMU JEHO EVROPSKÝCH ZASTÁVEK NECHYBÍ ANI ČESKÁ REPUBLIKA, KDE SE STEVE VAI PŘEDSTAVÍ VE VELKÉM SÁLE PRAŽSKÉ LUCERNY.

„The Story of Light představuje Vaie jako skladatele, aranžéra a ze všeho nejvíc jako kytaristu, který nadále zvyšuje laťku pro sebe i ostatní.“ - Gibson.com

Na základě nadšených reakcí na jeho poslední turné „Story of Light Tour 2013“ čítající 90 koncertů se virtuózní kytarista a vizionářský skladatel Steve Vai rozhodl přidat další evropská koncertní data. Ohlasy fanouškůna koncerty byly fenomenální a jsou k dispozici na ticketmaster.com.

Turné probíhá na podporu jeho kritikou velmi dobře přijatého sólového alba Story Of Light, které vyšlo v roce 2012 u společnosti Favored Nations Entertainment, kterou Vai založil v roce 1999.

Vai odstartuje turné „The Story of Light Tour 2013“ 29. srpna tohoto roku v Belfastu a do října na něm odehraje téměř tři desítky koncertů po celé Evropě.

The Story Of Light je Vaiovo první studiové album za posledních sedm let a server AOL Noisecreep jej popsal jako „brilantní nahrávku, plně naloženou vším tím stratosférickým a vkusným hraním, které Vaiovu práci definuje „. Album je rozsáhlou a expresivní dvanáctiskladbovou kolekcí pokračující v koncepčním a kosmickém příběhu, který umělec započal na uznávaném albu Real llusions: Reflections (2005). Děj sleduje pouť člověka

řízeného šíleným žalem, proplétanou tragédií, zjevením, osvícením a vykoupením. Kytara trojnásobného držitele Grammy Steva Vaie je na celém albu lyricky zvučná a technicky suverénní.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 1 Akce v MČ Praha 1
  • Kamina Boat

    Praha 1, Dvořákovo nábřeží, molo č. 16
  • Zero

    Praha 1, Dušní 906/8
  • Swim

    Praha 1, Štěpánská 36

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Steve Vai

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (749 metrů)

Royal Court ApartmentsPraha (828 metrů)

Tyn Yard ResidencePraha (833 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (707 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (565 m)