Pokud ještě nemáte program na víkend, přijďte v sobotu 25. března do Viničního domku přivítat jaro, které, jak se zdá, je už konečně tady!

Začínáme ve 14 hodin vystoupením souboru zobcových fléten Vivat Flauto. Následně se pak na podiu, případně na parketu pod ním, vystřídá celá řádka místních umělců – Dětská lidová muzika Modřenec, pěvecké soubory Sluníčko a Mráček, tanečníci a tanečnice působící v souboru Betty a své umění předvedou také mladí bubeníci ze ZUŠ MusicArt.

Pokud se chcete dozvědět něco více o probouzející se jarní přírodě, je právě pro vás určena přednáška a následně i autorské čtení renomovaného botanika a modřanského patriota RNDr. Václava Větvičky.

Děti a dost možná i jejich dospělý doprovod potěší Pohádky z lesa, které zahraje divadelní soubor Damúza. Po skončení představení si pak malí diváci budou moci společně s herci vyrobit i drobné, jarem inspirované dekorace. V zahradním areálu pod modřanskou vinicí budou po celé odpoledne k dispozici další zajímavé dílničky a tvořivá místa, kde o umělce všeho věku postarají děti ze spolku Barevný domeček. V dřevěném altánu nebude ani tentokrát chybět květinová aranžerie pod vedením pracovnic ze Společnosti E.

Při plnění úkolů „Jarní stezky,“ která bude pro zájemce připravena v zahradě domku, určitě také natrefíte na stanoviště cholupických chovatelů, kde si budete moci jednak prohlédnout drobné domácí zvířectvo a pokud budete mít zájem, dozvíte se tu i spoustu zajímavostí.

Kromě dílniček a uměleckých vystoupení tu pro vás bude připraven i malý velikonoční trh, o dobré jídlo a pití se tentokrát postará tým z Vinice café a bistro.

VÍCE INFOMACÍ ZDE 

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Vítání jara

Villa Seven HillsPraha (2.7 km)

VIPliving HouseboatPraha (5.5 km)

Volcano Spa HotelPraha (5.7 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Národní divadlo Národní divadlo Praha 1 (7.9 km)
Hermitage Hotel Prague Hermitage Hotel Prague Praha 2 (6.4 km)