Beata Hlavenková a Kapela Snů

Beata Hlavenková a Kapela Snů

Adresa:

Praha 5, Janáčkovo nábřeží 2

Termín: 2.2.2023
Vstupné:

Na sezení 450 Kč, na stání 300 Kč.

2únor čtvrtek 20:00

Žánr: koncertyjazz Praha

Umělci: Beata Hlavenková


Beata Hlavenková, pianistka, skladatelka, zpěvačka, aranžérka a producentka, je jednou z nejvýraznějších současných muzikantek s nezaměnitelným nadžánrovým autorským rukopisem. Její hlavní devízou je odvaha – odvaha experimentovat, hledat nekonvenční harmonie a aranžmá.

Žánrová svoboda, opírající se o hluboké povědomí o jazzu, moderní klasické hudbě, popu i písničkářství, se ve všech jejích projektech prolíná s jasně rozpoznatelnou soustředěnou a citlivou interpretací. Na kontě má vlastní alba oceněná prestižními hudebními cenami, spolupracuje jak s českými, tak světovými hudebníky, skládá hudbu pro film (Dukla 61Zátopek) a divadlo (VerTeDance a další), pro děti (Pišlické příběhyÓ, ó, ó, vajíčko), aranžuje písně pro symfonické orchestry. Právě za Zátopek Soundtrack byla nominována na filmovou cenu Český lev 2021 v kategorii Hudba. Je také hudební producentkou debutového alba Vojtěch Nýdla Dítě z větru.

Beata Hlavenková je přední česká pianistka a skladatelka, která je kromě svojí triové tvorby známá také spoluprácí například s Ingrid Jensen, Richem Perrym nebo Lenkou Dusilovou. Harmonická barevnost, dynamika a kreativita slibuje...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 5 Akce v MČ Praha 5

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Beata Hlavenková a...

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (738 metrů)

Restaurant a hotel NebozízekPraha (1 255 metrů)

Union Hotel PraguePraha (1 395 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Národní divadlo Národní divadlo Praha 1 (965 m)
Hermitage Hotel Prague Hermitage Hotel Prague Praha 2 (824 m)