Trancenation w/ Mark Sherry

Trancenation w/ Mark Sherry

Adresa:

Praha 2, Belehradská 120

Termín: 25.2.2023
Vstupné:

500 Kč

25únor sobota 21:00

Žánr: koncertyelektronická hudba Praha


Event Trancenation přiváží do Prahy jedno z nejzajímavějších jmen elektronické hudby. Tím není nikdo jiný než Mark Sherry, rodák z Glasgow, jenž je považován za nekorunovaného krále žánru tech-trance.
 
Skotsko vždy dodávalo na elektronickou taneční scénu kvalitní DJs a producenty a není divu, že odtud pochází i mistr svého oboru Mark Sherry. Tento hvězdný DJ se dnes těší čím dál větší popularitě a je velmi uznávaný i pro své studiové schopnosti.

Jeho neúprosná vášeň a úsilí jsou patrné jak v hudební produkci, tak i během živého vystupování. Jsou plná energie, nechybějí hutné bassy ani působivé melodie, je to dokonale vyvážená rovnováha mezi chytlavým trancem a temnějším klubovým technem.

Mark Sherry je také hojně vyhledávaným a vychvalovaným masteringovým inženýrem, je tak zodpovědný za finální zvuk nemalé části elektronické scény. A jeho vlastní vydavatelství Outburst Records a Techburst Records patří mezi úplnou špičku techno-trance labelů, přičemž on sám je již považován za vůdčí ikonu tohoto žánru.
 
Mark Sherry je DJ, který dokáže rozpoutat párty nevídaných rozměrů! Jeho vystoupení proběhne v sobotu 25. února 2023 v legendárním pražském klubu Radost FX. Bude to skvělá show, zde rozhodně nesmíte chybět!
 
Neváhejte a využijte předprodej vstupenek v síti Ticketportal za zvýhodněnou cenu na https://www.ticketportal.cz/event/TRANCENATION-MARK-SHERRY

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

30květen čtvrtek 20:00

3bře - 31procelý den

Ubytování v okolí akce Trancenation w/ Mark...

Royal Court ApartmentsPraha (251 metrů)

Royal Court HotelPraha (614 metrů)

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (1 083 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (1 302 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (1 181 m)