ECHO OF THE DEPTH IN SPACE

ECHO OF THE DEPTH IN SPACE

Adresa:

Praha 9, Kolbenova 923/34a

Termín: 19.1.2023 16.2.2023
Vstupné:

dobrovolné

19led - 16úno celý den

Žánr: výstavyumění Praha


Skupinová výstava vyprávějící imaginární příběh o naší ne/přítomnosti ve třech dějstvích ECHO OF THE DEPTH IN SPACE pod kurátorským vedením Anny König Vlk bude zahájena spolu s výstavou Veroniky Landy ZBLÍZKA a výstavou Laimdoty Malle OOZE na synchronizovaných vernisážích ve čtvrtek 19. 1. 2023 od 18 hodin v Pragovka Gallery (Kolbenova 923/34a, Praha 9).

 

První dějství s názvem "Ozvěna" představí tvorbu polského umělce Łukasze Horbówa, který přebírá na svá bedra “přirozený” společenský řád a přírodní jevy. Jejich prostřednictvím metaforicky poukazuje na existenciální nutnost našeho života – bytí. Druhé dějství "Hlubiny" patří čtveřici umělců, jež spojuje lyrická stránka jejich děl, díky které s lehkostí formulují jinak těžko uchopitelná témata, vážící se k naší přítomnosti – prostoru – krajině. Vystavujícími umělci jsou Anna Bochkova, Robert Buček, Julie Hrnčířová a Jan Valik. Poslední dějství výstavy "V prostoru" pak návštěvníka zavede k instalaci Draw me a house autorů Jonase Vansteenkista a Thomase Jacquese a do uměleckého experimentu @art.mindpattern Anny König Vlk, jejichž tvorba je vzájemně spjata s prostorem, který aktivně zkoumají, analyzují jeho proměny a zvou diváka k participaci. 

Vystavující umělkyně a umělci: Anna Bochkova, Robert Buček, Łukasz Horbów, Julie Hrnčířová, Thomas Jacques, Anna König Vlk, Jan Valik, Jonas Vansteenkiste

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Galerie a muzea - Praha 9 Akce v MČ Praha 9

Podobné akce

Ubytování v okolí akce ECHO OF THE DEPTH IN...

Wellness Hotel STEPPraha (2.2 km)

Sportovní centrum OlšankaPraha (4.9 km)

Žižkovská televizní věžPraha (5.4 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (5.4 km)
Prašná brána Prašná brána Praha 1 (6.5 km)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (4.5 km)