Studio Maiselovka zve na nové lekce tance a cvičení

Studio Maiselovka zve na nové lekce tance a cvičení

Adresa:

Praha 1, Maiselova 4

Termín: 16.1.2023 30.6.2023

16led - 30čer celý den

Žánr: sporttanec cvičení Praha


Hledáte pohyb, který vás bude bavit? Vyzkoušejte si některé ze zajímavých cvičení ve studiu Maiselovka v centru Prahy. Co byste řekli na dokonalý Restart těla i mysli, na divokou capoeiru nebo na tajemně znějící KADAMY?

Studio Maiselovka je prvním oficiálním prostorem souboru současného tance 420PEOPLE, jehož členové se tady připravují na svá vystoupení. Unikátní místo v samém centru Prahy je ovšem otevřeno i veřejnosti prostřednictvím lekcí pro veřejnost.

Příval pozitivní energie na vás čeká na lekcích KADAMY. Zcela unikátní pohybové cvičení vytvořila členka souboru současného tance 420PEOPLE – tanečnice Francesca Amy Amante. Propojuje tanec a jednoduché prvky z bojového umění, to vše v rytmu skvělé hudby…

Anebo vyzkoušejte capoeiru, unikátní afro-brazilské bojové umění s kořeny v daleké Angole a Brazílii. Čeká vás nevšední spojení boje, akrobacie, tance, hry, hudby a zpěvu. Lekce v Maiselovce vede Michal Toman, tanečník a člen souboru současného tance 420PEOPLE, který je mistrem Evropy 2021 v capoeiře.

Lekcemi Restartu těla i mysli vás pak provede pohybová specialistka Zuzana Rybářová. Příjemnou automasáží uvolníte všechna bolavá místa a pomocí vývojové kineziologie se vrátíte ke správným a zdravým pohybům. Odpočinete si, pořádně se protáhnete, ale taky zahřejete. A relaxací uděláte dobře i hlavě.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce