Bailan Ellas - Flamenco Lucie Bevelaqua, David Sorroche, Jorge El Pisao

Bailan Ellas - Flamenco Lucie Bevelaqua, David Sorroche, Jorge El Pisao

Adresa:

Praha, Mariánské náměstí 1

Termín: 2.4.2023
Vstupné:

390 - 490

2duben neděle 20:00

Žánr: divadlotanec hudba Praha


Hudebně - taneční flamenkové představení tanečnice a choreografky Lucie Bevelaqua, za doprovodu španělských umělců, David Sorroche a Jorge El Pisao.

Lucie Bevelaqua, členka španělského profesionálního tanečního souboru Ballet Flamenco Granada v roce 2017 a 2018, tímto představuje svou celoroční práci s místním tanečním souborem Taller Flamenco Lucie Bevelaqua, který sdružuje tanečnice a muzikanty z různých koutů České republiky, některé z nich, lokálně poloprofesionální a profesionální, vedoucí své vlastní taneční školy a další účastníky ročních intenzivních kurzů. Doprovodí je vynikající španělští umělci, David Sorroche (zpěv) a Jorge El Pisao (kytara), kteří společně s Lucii Bevelaqua završí celé představení.

V rámci večera vystoupí taneční soubor Taller Flamenco Lucie Bevelaqua, soubor 20-ti tanečnic, a pěvecký soubor Centro Flamenco Granada. Oba soubory představí svůj progres, který nastudovali tento rok pod vedením Lucie Bevelaqua (tanec) a Davida Sorroche (zpěv) v originálních i tradičních kytarových aranžích Jorgeho El Pisao.

Chcete-li se na chvíli ponořit do flamenkového niterného a temperamentního světa, pocítit emoce, sílu, eleganci a energii každého pohybu, pěveckých nářků, oscilace a vibrování tónů a mistrovské kytarové melodie s fascinující brilantní flamenkovou technikou, doprovoďte nás 2 dubna 2023 a staňte se naším nepostradatelným publikem.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Divadla v Praze Akce v MČ Praha

Podobné akce

28březen čtvrtek 19:30

Cirk La Putyka K

, Bubenské nábřeží 306/13 Divadlo

6duben sobota 19:00

Právnický ples 2024

, Náměstí Republiky 5 Ostatní

16duben úterý 19:30