Nezlomní

Nezlomní

Adresa:

Praha 1, Jungmannova 1

Termín: 16.12.2022
Vstupné:

250 Kč

16prosinec pátek 19:30

Žánr: divadloválka Ukrajina mír Evropa Praha


FIKTIVNÍ DENÍK Z UKRAJINY SE STÁVÁ CESTOU OD DÁVNÉHO STŘEDOVĚKU DO NEDÁVNÉHO RÁNA 24. ÚNORA 2022. SKLÁDÁ MAPU NÁRODNÍ IDENTITY, KTEROU JE NUTNÉ BRÁNIT, ZA NIŽ MÁ CENU BOJOVAT A KTERÁ PŘEŽÍVÁ V MYSLÍCH VŠECH, KTEŘÍ SE NEDAJÍ ZLOMIT. JE PŘÍBĚHEM LÁSKY A NADĚJE.

Silný příběh jedné lásky, jedné krajiny, jednoho národa. A také nakažlivé přesvědčení mladé generace, že ani smrt nemůže zničit jejich víru v budoucnost. Fiktivní Deník z Ukrajiny cituje vzpomínky na idealizovanou minulost, národní tradice, literární odkazy, odposlechnuté telefonní hovory z fronty, úryvky z dnešních chatů a rozhovorů. Z tradičního folklóru, vážných i úsměvných obřadů, rituálů, pohádek, legend i současných textů povstane před vašima očima obraz země, za niž dnes jeden národ bojuje a platí vlastní krví.

Pro studenty českých a ukrajinských uměleckých škol a profesionální herce z ukrajinských divadel se stává cestou od dávného středověku do nedávného rána 24. února 2022. Skládá mapu národní identity, kterou je nutné bránit, za niž má cenu bojovat a která přežívá v myslích všech, kteří se nedají zlomit.

VÍCE INFORMACÍ ZDE

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Divadla - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Nezlomní

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (388 metrů)

Royal Court ApartmentsPraha (858 metrů)

Zrcadlová kaple KlementinaPraha (912 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Národní divadlo Národní divadlo Praha 1 (659 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (369 m)