LADI6

LADI6

Adresa:

Praha 1, Štěpánská 61

Termín: 10.9.2013
Vstupné:

250

10září čtvrtek 01:00

Žánr: koncertypophiphopreggae


NEW ZEALAND IS CALLING!

HIP-HOPOVÁ VIZIONÁŘKA SE SAMETOVĚ SOULOVÝM HLASEM LADI6 VYSTOUPÍ V ZÁŘÍ POPRVÉ V PRAZE!

Novozélandská, zpěvačka, skladatelka a rapperka LADI6 přijíždí poprvé do České republiky. V rámci evropského tour „Shine On“ vystoupí v úterý 10. září od 20.00 hodin v pražském Lucerna Music Baru.Těšit se můžete na notnou dávku prosluněných soulových beatů, okořeněných futuristickým hip-hopem s hypnotickými vokály Ladi6.

Ladi6 je jeden z nejnovějších objevů světové hiphopové a soulové scény. Tato zpěvačka a rapperka z Nového Zélandu, vzbudila pozornost na společných turné s Gilem Scott-Heronem, The Roots a De La Soul a též spoluprací jako vokalistka neméně známé novozélandské drum and bass kapely NZ Shapeshifter. Podobně jako Nneka či Selah Sue, i Ladi6 míchá hip hop se soulem, r’n'b a reggae. Ladi6 byla a je důležitou součástí novozélandské hiphopové scény. Započala svou hudební kariéru v různých ryze ženských hiphopových formacích jako Sheelahroc a rozvíjela její lyrický zvuk introspektivní soulové duše v průběhu let na mnoha turné vedle elity protinožců jako 50 Hz, Shapeshifter, Fat Freddy´s Drop a Scribe.

V roce 2008 vydala své debutové album “Time Is Not Much” produkované Parksem a MU (Fat Freddy´s Drop), jež bylo oceněné jako novinka roku na Novém Zélandu.

Její druhé album “The Liberation Of …”, byla absolutní změna a posun. Nahrávání probíhalo více než dva měsíce v Berlíně , produkované společně Parksem a německým producentem Sepalotem. Album dosáhlo na Novém Zélandu platinových prodejů. V roce 2011 Ladi6 dosáhla dvou novozélandských hudebních ocenění “Best Urban album” a “nejlepší zpěvačka”, dvou Pacific Music Awards “Nejlepší Pacifik Urban album” a “nejlepší zpěvačka” a “The Liberation Of …” získal prestižní hudební cenu Taite. Singl ze zmíněného alba “Like Water” byl nominován jako Top 10 v Americe a získal čestné uznání v soutěži “Unsigned Only” a byl též zvolen na MTV Iggy jako nejlepší milostná píseň roku 2012.

Ladi6 v srpnu letošního roku vydala své již třetí studiové album “Automatic”, které do Prahjy přijíždí představit. První pilotní singl “Ikarus” z nového alba Automatic byl produkován Parksem a je charakterizován jako krásné splynutí soulové duše s futuristickým hip-hopem, doplněn hypnotickými vokály Ladi6.

Událost na Facebooku:

Ladi6 (NZ)

Více informací:

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

O akci jsme již napsali...

Hudební kluby - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce LADI6

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (703 metrů)

Tyn Yard ResidencePraha (769 metrů)

The Emblem HotelPraha (849 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (674 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (469 m)