Galileo

Galileo

Adresa:

Praha 1, Náměstí Republiky 4

Termín: 11.11.2022
Vstupné:

https://www.ticketportal.cz/event/Galileo

11listopad pátek 18:00

Žánr: divadlomuzikál Praha

Umělci: Janek LedeckýTomáš NovotnýPetr KolářSabina LaurinováDashaDušan KollárJosef Vojtek


Jeden muž, jedna pravda, jedno slunce, jedno náboženství, jedna láska, jedna země, jedna otázka, jedna odpověď, a přece se točí – a co jsi schopen obětovat ty? 

Nenechte si ujít muzikál plný hvězd a napínavý příběh plný zvratů! Galileo Vám dá vše, pro co na muzikály tak rádi chodíte! Lásku, vášně, intriky, nenávist a romanticky laděný boj jedince proti společnosti. Muzikál ohromuje netradiční scénografií i výpravnými kostýmy. V hlavních rolích zazáří kromě samotného Janka Ledeckého i Tomáš Novotný, Petr Kolář, Sabina Laurinová, Dasha, Dušan Kollár, Josef Vojtek a další.

Janek Ledecký je český zpěvák, kytarista a skladatel, který po studiu na gymnáziu Sladkovského, ještě za socialismu, vystudoval Právnickou fakultu UK. Od roku 1982 hrál ve skupině Žentour. Od roku 1992 působí sólově. Hrál také...
Petr Kolář je český popový a rockový zpěvák a zkušený muzikálový herec. Za roli Athose v muzikálu Tři mušketýři byl nominován na prestižní cenu Thalie.
Dasha patří mezi naše nejobsazovanější muzikálové zpěvačky a herečky. Je držitelkou ceny Thálie za rok 2010 a vystupuje jako sólistka Moondance Orchestra Martina Kumžáka. Podílí se na mnoha úspěšných hudebních projektech,...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Divadla - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Galileo

Tyn Yard ResidencePraha (347 metrů)

The Emblem HotelPraha (742 metrů)

ValentinskaPraha (864 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (67 m)
Pražský Orloj Pražský Orloj Praha 1 (571 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (931 m)