Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 15. do 21. prosince tohoto roku BEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů druhé poloviny roku 2022. Kinaři se v adventní době rozhodli potěšit své věrné fanoušky v podobě lístku do kina za jednotnou atraktivní cenu 89,- Kč za vstupenku. V prosinci se uskuteční již devatenácté vydání divácky oblíbené přehlídky, která probíhá vždy dvakrát do roka (zima a léto) a koná se od roku 2011 s výjimkou dvouleté covidové pauzy.

Program BEST FILM FESTU je opět žánrově pestrý, dramaturgy přehlídky byli sami diváci. Na programu jsou divácké hity: úsměvný britský snímek s excelující Emmou Thompson Hodně štěstí, pane Veliký, vítěz z letošního Cannes satirická komedie Trojúhelník smutku, francouzský komediální hit v pořadí již třetí pokračování Co jsme komu všichni udělali?. Dále promítáme akční hollywoodský biják Top Gun: Maverick či poetický mystický snímek Kde zpívají raci. Nechybí také tvorba pro děti: kultovní žluté postavičky v rodinném snímku Mimoni 2: Padouch přichází.

Z českých filmů uvádíme tyto populární tituly: drama o partnerských vztazích Hranice lásky, životopisné historické drama Il Boemo, oceňované drama Slovo či mystické drama Arvéd. Z filmů pro celou rodinu promítáme oceňovaný animovaný film Myši patří do nebe. Přehlídka ukáže rovněž dokumenty: úchvatnou výpravu do hlavního města Planeta Praha nebo portrét Karla Schwarzenberga očima jeho dcery Můj otec, kníže.

VÍCE INFORMACÍ ZDE

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Best Film Fest

Royal Court HotelPraha (1 089 metrů)

Royal Court ApartmentsPraha (1 155 metrů)

Žižkovská televizní věžPraha (1 347 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (1 343 m)
Novoměstská radnice v Praze Novoměstská radnice v Praze Praha 2 (1 954 m)
Hermitage Hotel Prague Hermitage Hotel Prague Praha 2 (1 955 m)