Střelecký ostrov rozezní Spring Music Festival

Střelecký ostrov rozezní Spring Music Festival

Adresa:

Praha 1, Střelecký ostrov

Termín: 23.4.2022
Vstupné:

zdarma

23duben sobota 13:00

Žánr: festivalyhudební festival hudba koncert pop rock drum & bass Praha


Sobota 23. dubna bude na pražském Střeleckém ostrově patřit hudbě. Uskuteční se tu premiérový ročník Spring Music Festivalu. Ten se koná pod taktovkou studentů Anglo-americké vysoké školy a zazní na něm tóny popu, rocku, nebo drum & bass.

 Podle programu, který odstartuje ve 13 hodin a potrvá až do 21 hodin, na festivalu vystoupí nejen tuzemští, ale i zahraniční interpreti. Největším tahákem bude bezpochyby rocková hudební skupina The Valentines, která byla jedním z finalistů boje o účast na letošní Eurovizi za Českou republiku. Ze zahraničních účastníků zaujme především Ian Kelosky. Americký zpěvák, který v České republice žije už dvacet let a spolupracoval zde s řadou stálic hudební scény – například se skupinou Čechomor.

Byla to pro mě zajímavá zkušenost, protože mají úplně odlišný styl, navíc jsou v Česku hodně známí a zaběhnutí. Vážil jsem si především toho, že dělají tradiční hudbu a nesnaží se ji měnit podle západních trendů. Na všechny nástroje hráli živě a akusticky, což už dnes není moc časté. Bylo skvělé s nimi spolupracovat,“ zavzpomínal pro místní tisk Kelosky, který je rovněž hudebním skladatelem a producentem.

 Na festivalu dále vystoupí řada nadějných hudebníků a hudebních uskupení složených právě z řad absolventů či současných studentů Anglo-americké vysoké školy. Mezi nimi se objeví například pop-rocková kapela ColdFighters, DJ Tobleronchik nebo dámské pěvecké duo Lindsay & Daniela.

 Hudební čísla doprovodí improvizační vystoupení AAU Drama & Comedy Clubu, AAU Dance Clubu nebo výstava výtvarných děl AAU Art Clubu. Po celou dobu konání festivalu pak budou moci návštěvníci zakoupit ručně vyráběné oblečení a doplňky, případně se dozvědět více informací o Anglo-americké vysoké škole. Na té v průběhu jara probíhají také dny otevřených dveří.

Vstup na akci plnou hudby a umění je zdarma.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

28květen úterý 19:45

12červen středa 19:00

Ubytování v okolí akce Střelecký ostrov...

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (669 metrů)

Zrcadlová kaple KlementinaPraha (781 metrů)

Restaurant a hotel NebozízekPraha (797 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Národní divadlo Národní divadlo Praha 1 (255 m)
Karlův most Karlův most Praha 1 (608 m)
Café Savoy Café Savoy Praha 5 (193 m)