Tanec, Capoeira, jóga a Restart těla i mysli ve studiu Maiselovka

Tanec, Capoeira, jóga a Restart těla i mysli ve studiu Maiselovka

Adresa:

Praha 1, Maiselova 4

Termín: 1.4.2022 30.6.2022

1dub - 30čer celý den

Žánr: sporttanec workshop jóga současný tanec Praha


Vydejte se na taneční workshopy, lekce jógy, současného tance anebo zcela unikátních metod CAPOEIRA či Restart těla i mysli ve Studiu Maiselovka v centru Prahy. To je prvním oficiálním prostorem souboru současného tance 420PEOPLE, ale ráno a večer sem můžete nahlédnout i vy prostřednictvím otevřených lekcí pro veřejnost.

Úterní ráno je ideální pro Restart těla i mysli s lektorkou Zuzanou Rybářovou. Dopřejete si příjemnou automasáž, uvolníte všechna bolavá místa, rozhýbete fascie a pomocí vývojové kineziologie se vrátíte ke správným a zdravým pohybům. Odpočinete si, pořádně se protáhnete, ale taky zahřejete. A relaxací uděláte dobře i hlavě.

Úterní večer ve studiu Maiselovka patří józe – lekce s Janou Návratovou jsou zaměřeny na jógovou praxi, ashtanga jógu a hatha jógu. Tato hodina jógové praxe se závěrečnou meditací je určena všem bez ohledu na věk či předchozí zkušenost.

Středeční dopoledne jsou ve studiu Maiselovka ve znamení open class, veřejných tréninků pro mírně pokročilé a profesionální tanečníky, ale i netanečníky, které vedou různí členové

souboru 420PEOPLE, mezi nimi i sám umělecký ředitel souboru, choreograf a tanečník

Václav Kuneš.

Ve čtvrtek večer si pak můžete užít nevšední spojení boje, akrobacie, tance, hry, hudby a zpěvu. Přesně touto fúzí vzniká CAPOEIRA, unikátní afro-brazilské bojové umění s kořeny v daleké Angole a Brazílii. A vy se ji můžete naučit na lekcích s Michalem Tomanem, který je nejen zkušeným tanečníkem, ale i mistrem Evropy 2021 v capoeiře.

 

Termín: 1. 4. - 30. 6. 2022

Místo: Studio Maiselovka, Maiselova 4, Praha 1, 110 00

Více na www.420people.org

Kontakt: studiomaiselovka@420people.org

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce