Velikonoční trhy 2024 na Staroměstském náměstí v Praze

Velikonoční trhy 2024 na Staroměstském náměstí v Praze

Adresa:

Praha 1, na Staroměstském náměstí

Termín: 16.3.2024 7.4.2024
Vstupné:

zdarma

16bře - 7dub celý den

Žánr: ostatní akcevelikonoce trhy velikonoční jarmark rodina děti tvořivé dílny řemesla folklor zdarma tradice Praha Velikonoční trhy 2024 na Staroměstském náměstí v Praze


Kouzlo jara v každém kroku. V desítkách prodejních domků na vás čekají ručně vyráběné dekorace, výrobky z přírodních materiálů, keramika, ale i tradiční české velikonoční pomlázky. Nechybí ani bohatá nabídka gastronomických specialit lákajících k ochutnávce.

Od voňavých mazanců, přes sladké trdelníky, křupavé perníčky, až po šťavnaté klobásy a české pivo. Přijďte si pro jarní inspiraci a nechte se pohltit atmosférou plnou vůní a barev.

Ponořte se do čarovné atmosféry plné vůní a barev. Na Velikonočních trzích se snoubí lidové tradice s moderním ruchem města. V srdci historického centra, mezi architektonickými skvosty, zažijete neopakovatelné chvíle plné radosti a předjaří. Nechte se unést melodickými tóny lidových písní, omamnými vůněmi a veselým švitořením lidí kolem vás. Velikonoční trhy jsou místem setkávání, odpočinku a zábavy pro celou rodinu.

16. 3. 2024 - 7. 4. 2024
10:00 - 22:00

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce