Petr Kolář vystoupí na Broadwayi

Adresa:

Praha

Termín: 20.4.2022

Žánr: koncertypop rock

Umělci: Petr Kolář


Nenechte ujít průřez celoživotní tvorbou české hudební legendy. Tou bude zpěvák Petr Kolář, na kterého se se můžeme těšit 20. dubna v sále nejznámější muzikálové scény – pražského divadla Broadway. Vstupenky jsou již nyní v předprodeji v síti TicketLIVE.

Koncert nabídne divákům nejen nevšední podívanou a skvělý zážitek, ale zejména vzpruhu v době komplikovaných časů. Na tu se po dlouhé odmlce těší jak samotný vystupující, tak i jejich skalní publikum.

Na rockové vlně se svezete s Petrem Kolářem

Na vystoupení se po dlouhé covidové odmlce chystá i Petr Kolář. Významný český zpěvák, který exceluje nejen v muzikálech, je na pódiu divadla Broadway, kde se 20. dubna představí i se svou kapelou, jako doma. Přestože tam momentálně působí v představení Kat Mydlář, rozhodl se toto místo využít i pro příležitost svého nadcházejícího koncertu, který nabídne především nezapomenutelnou rockovou show.

Populární muzikant a držitel několika cen Český slavík chce své fanoušky potěšit předními hity jako Ještě, že tě lásko mám, Jednou nebe zavolá nebo Navzdory hříchům i novějšími skladbami, které se v průběhu kariéry objevily na jeho šesti sólových albech. Třešničkou večera bude také tajný host.

Vstupenky na jedinečnou podívanou Petra Koláře pořídíte již nyní v předprodeji v síti TicketLIVE.

Organizátoři upozorňují, že události proběhnou dle aktuálně platných nařízení vlády ČR proti šíření covid-19.

Petr Kolář je český popový a rockový zpěvák a zkušený muzikálový herec. Za roli Athose v muzikálu Tři mušketýři byl nominován na prestižní cenu Thalie.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby v Praze Akce v MČ Praha

Podobné akce

25duben čtvrtek

26duben pátek 19:00

15květen středa 20:30

Botox

, Vodičkova 704/36 Koncert