Workshop – Deska vrací úder: Stání na hřebících

Workshop – Deska vrací úder: Stání na hřebících

Adresa:

Praha, Dlouhá 2

Termín: 1.3.2022
Vstupné:

dobrovolné

1březen úterý 18:00

Žánr: ostatní akceworkshop


Workshop – Deska vrací úder: Stání na hřebících

Vstupné dobrovolné
Termín: 25. 1., 8.2., 1.3. 2022
Čas: 18–20 hod.
Kde: Centrum Lotus, Dlouhá 2

Přihlášení zde: kreativ@justmonkeys.cz;
+420 732 454 943

Praxe na desce Sadhu má dopad na fyzickou, energetickou a psycho-duchovní úroveň. Léčení, čištění, regenerační účinek na tělo. Postupem času je možné zbavit se chronických onemocnění. Normalizuje krevní tlak. Zlepšuje spánek. Čistí krev a lymfu. Praxe je zvláště dobrá pro lidi se sedavým životním stylem.
V těle je 72 tisíc energetických kanálů. Existují body proplétání kanálů, na jejichž základě můžete upravit tok energie a eliminovat příčinu lidských chorob na energetické úrovni. Vysoká koncentrace takových bodů je na nohou. Při vystavení nehtů se vnitřní orgány a systémy dostanou do rovnováhy.
Cvičení dává hodně energie ohně „rajas“. Proto v prvních minutách může „vrhnout horečku“ – dochází k čištění kanálů nervové soustavy. Můžete také cítit nevolnost a závratě, pocit, že ztratíte vědomí. Uvolňuje se obrovské množství energie, které za tím tlačí „špínu“ těla.
Energické čištění pokračuje další 2 dny po tréninku bez viditelných pocitů. Kvůli syndromu bolesti se aktivují levá a pravá hemisféra. Naše skryté dovednosti a zdroje jsou dostupnější.
Psycho-duchovní úroveň: Trénuje vůli člověka, pomáhá omezovat mysl a emoce. Podporuje lhostejnost k fyzickému nepohodlí. Rozvíjí povědomí a koncentraci.
Při pravidelné praxi uvidíte, jak roste vaše sebevědomí, síla a schopnost překonávat obtíže. Když stojíme na nehtech, naučíme se ovládat naši mysl ve stresové situaci, což vám umožní přeprogramovat psychiku a udržet klid v reálných stresových situacích. Hluboká relaxace přichází po tréninku.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce