Milan Kunc, autorský workshop v Ateliéru Rychta

Milan Kunc, autorský workshop v Ateliéru Rychta

Adresa:

Praha 7 - Bubeneč, Výstaviště 67

Termín: 21.11.2021
Vstupné:

499,-

21listopad neděle 14:30

Žánr: výstavyworkshop


Máte doma malého umělce, malířku, zkrátka dítě s kreativní duší, se kterým tuhle zálibu sdílíte? Přijďte společně do Ateliéru Rychta na workshop s Milanem Kuncem, autorem jednoho z obrazů z výstavy Květina na Výstavišti. 

Workshopy jsou pro malé i velké od 6 do 99 let a startuje v 14:30.

  • vstupné 499 Kč/osoba
  • rodinné vstupné 1200 Kč / 1 dospělý + 2 děti
  • začátek 14:30, doba trvání 180 minut


MILAN KUNC a Olga KUNCOVÁ jako host
malba, kresba, koláž, kvaš a asambláž, tvorba pod taktovkou surrealismu

Vstupenky kupujte na goout.cz.

Co vás čeká

Tématem tohoto kreativního workshopu je „Město budoucnosti“. Jak si takové město představujete? Z dostupných materiálů si vyřežete „stavební prvky“ svého díla, vytvoříte z nich koláž a doplníte ji malbou či kresbou. V další části workshopu budete společně tvořit na větším formátu.

Přineste si materiál k vystřihávání motivů do koláže – časopisy na křídovém papíře (Elle, Vogue apod.), velkoformátové kalendáře s monumentálními motivy (auta, moto, stars, jídlo, playmates, krajiny, fitness ženy a muži, antikvity, krásy Česka apod.), umělecké knihy na odpis, zkrátka vše, co komerce dala.

O autorovi

Malíř, grafik, sochař a fotograf Milan Kunc studoval na pražské Akademii výtvarných umění, po emigraci v 70. letech na akademii v Düsseldorfu. Vytvořil ost-pop – svoji vlastní variantu pop-artu. V roce 1979 založil společně s Peterem Angermannem a Janem Knapem skupinu NORMAL; jejich velkoformátová tvorba na zdech by se dala označit jako graffiti na vysoké umělecké úrovni.
Od roku 2004 opět žije v Praze.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce