Dokonalá fraška

Dokonalá fraška

Termín: 11.2.2022
Vstupné:

250 - 580 Kč

11únor pátek 19:00

Žánr: divadločinohra komedie Praha


Divadelní představení Dokonalá fraška

Herbert Gladney strávil deset let prací na knize „Manželství na věky“ a teď je spolu se svou manželkou na turné, které má zvýšit její prodejnost. Ta je mizivá. Navíc se psaní knihy podepsalo na jejich manželství, které vypadá, že „na věky“ nepotrvá. Rozpory se snaží zoufale tutlat, protože kdo by četl manželské rady člověka, jemuž se manželství rozpadá, že?

Herbert s manželkou Rebekou se právě ubytovali v dalším hotelu na svém turné a chystají se vystoupit ve večerní show moderátorky Pamely Blairové. Je to show lokálního významu, ale Pam se to snaží změnit a hledá nějakou senzaci, kterou by vytáhla na své hosty. Slídí po hotelu v doprovodu kameramana a čeká na příležitost.
Je tak zaměřená na Gladneyovi, že zpočátku přehlédne skandál celostátního významu. Ve vedlejším apartmá se tajně ubytuje senátor a příští kandidát na prezidenta Ryan a hodlá si užít romantické chvíle se svou milenkou.  Aby toho nebylo málo, dveře mezi oběma apartmány se dají otevřít a situaci komplikují další postavy: ukrajinská pokojská Nina, bláznivá jeptiška Barbara, která napsala píseň „Manželství na věky“, kterou hodlá zazpívat ve večerní show, hotelový poslíček Bill s fenomenální pamětí na obličeje hostů a nakonec se samozřejmě objeví senátorova žárlivá manželka s postavou a silou zápasníka.

A v tomto momentě už asi všichni diváci v sále ví, čím je tato komedie výjimečná a originální. Na jevišti jsou totiž vždy jenom dvě postavy a divák ke svému úžasu zjistí, že je hrají jenom DVA herci, ONA a ON!  Herci střídají role, kostýmy, přízvuky, paruky, masky…  Chvílemi jsou převleky a tempo tak rychlé, až si člověk říká, že to není ve dvou možné stihnout, ale inscenace po celém světě dokazují, že to jde.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Divadla - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Dokonalá fraška

Tyn Yard ResidencePraha (324 metrů)

The Emblem HotelPraha (396 metrů)

Zrcadlová kaple KlementinaPraha (474 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Pražský Orloj Pražský Orloj Praha 1 (228 m)
Staroměstské náměstí Staroměstské náměstí Praha 1 (242 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (483 m)