Festival studentských divadel v Celetné 2021

Festival studentských divadel v Celetné 2021

Adresa:

Praha 1, Celetná 17

Termín: 22.10.2021
Vstupné:

130 Kč / 180 Kč

22říjen pátek 17:00

Žánr: divadlo


Umělecká skupina OLDstars se znovu postaví na scénu Divadla v Celetné! Letošní desátý jubilejní ročník se uskuteční od pátku 22.10. do neděle 24.10. Těšit se můžete například na absurdní komedii Plešatá zpěvačka Eugena Ionesca, tragikomedii o mobbingu Holubi Davida Gieselmanna, drama Mrtvé dítě, se kterým debutovala britská performerka Claire Dowie, několik hostů či na barové divadelní překvapení!

Celý program i vstupenky k zakoupení naleznete na webových stránkách divadla: https://www.divadlovceletne.cz/planovana-predstaveni/#rijen

Podtitulem letošního ročníku je rčení "Všude dobře, doma nejlépe" s přídavkem "- znovu na scéně". Ten připomíná loňský ročník, který musel být z důvodu protikoronavirových opatření o rok odložen. Letos si ale umělecká skupina ke svým 18. narozeninám jubilejní ročník za dodržení všech protikoronavirových opatření snad již konečně nadělí!

Divadelní maraton proběhne za dodržení všech protikoronavirových opatření. Letošní ročník byl podpořen grantem městské části Praha 1. Mediálními partnery umělecké skupiny OLDstars jsou servery i-divadlo.cz a scena.cz.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Festival studentských...

Tyn Yard ResidencePraha (121 metrů)

The Emblem HotelPraha (438 metrů)

ValentinskaPraha (558 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (240 m)
Pražský Orloj Pražský Orloj Praha 1 (264 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (709 m)