Cermaque, Souvrat, Zhilee | Čítárna Unijazz

Adresa:

Praha

Termín: 16.10.2021
Vstupné:

dobrovolné

16říjen sobota 18:30

Žánr: koncerty


Milovníci a milovnice vlaků!

Čítárna Unijazz stále čeká na otevření svých nových prostor, ale jak je vám už jistě známo, rozhodla se kvůli tomu nesmutnit a namísto toho navazuje přátelství s oblíbenými pražskými kluby a podniky!
Tentokrát se můžete těšit na hutný trojkoncert v Café Club Míšenská, v jehož rámci vystoupí:
∙ CERMAQUE ∙
Běsné, politické i intimní písně básníka Jakuba Čermáka získaly v posledních letech 2 nominace na cenu Anděl (v kategoriích Alternativa a Folk). Původně akustické písně se v uchopení energické kapely mění nadžánrovou smršť, kterou před sebou valí uhrančivá violistka Julie Goetzová, virtuózní slovenský bubeník/kytarista Martin Barinec a zpěvačka/basistka Zuzana Barincová. Pot a poezie.
https://www.indies.eu/umelci/732/cermaque/
https://www.youtube.com/watch?v=j-vsGmB1m24
https://www.youtube.com/watch?v=7rr6psKWiOM
https://www.youtube.com/watch?v=RMKwmp5jqMo
∙ SOUVRAT ∙
České písničkářství prochází renesancí a intimní písně dua Souvrat jsou jeho úvratí. Dokonalé intimní texty, pavoučí prstoklady, konejšení, víno, krev, deka a horká káva. Zavřete oči a odplujte do neznáma - zjistíte, že je až niterně povědomé. https://www.youtube.com/watch?v=FhjSgqDnEQE&t=3s
∙ ZHILEE ∙
Těch pár lidí, kteří už měli možnost slyšet zbrusu nový sólový projekt violistky, herečky, skladatelky a performeky Julie Goetzové naživo, mluví o zrození legendy. Polština, angličtina a čestina se proplétají vrstvami loopovaných viol jako cáry knihovních pokladů po vichřici. Tristan Tzara se potkává s Dostojevským, Tara Fuki a Iva Bittová překvapeně zdvihají obočí, čují nového příbuzného... A v tu chvíli přijde zvrat. A další. Šípy do otevřených ran. Buďte tomu zázraku účastni i vy, ať máte vnoučatům co vyprávět!
Děkujeme, že dodržujete vládní opatření.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby v Praze Akce v MČ Praha

Podobné akce

16duben úterý 19:00

16duben úterý 19:00

Na tahu

, Na Rejdišti 1 Koncert

16duben úterý 19:30

16duben úterý 19:30