Emily Pogorelc a Boris Prýgl Ahmad Hedar - klavír

Emily Pogorelc a Boris Prýgl Ahmad Hedar - klavír

Adresa:

Praha 2, Karlovo náměstí 1/23

Termín: 28.11.2021
Vstupné:

500

28listopad neděle 19:00

Žánr: koncerty


Na svých koncertech v Novoměstské radnici uvádí Spolek přátel hudebních talentů vítěze prestižních zahraničních soutěží a nejlepší české i zahraniční pěvce mladé generace. Tentokrát představíme dva sólisty Bavorské státní opery v Mnichově.

Americká sopranistka Emily Pogorelc je považována za jednu z nejnadanějších pěvkyň své generace. Absolventka Ryan Opera Center při Lyrické opeře v Chicagu debutovala s velkým úspěchem v mnichovské opeře jako Cherubín ve Figarově svatbě během letního operního festivalu 2021. V sezoně 2021/2022 se v Mnichově představí jako Adina (Nápoj lásky), Musetta (Bohéma) a Inez (Trubadúr) a na festivale v Glyndebourne vystoupí v roli Cherubína. Čeká ji také několik koncertů včetně Brahmsova Německého requiem s Islandským symfonickým orchestrem pod taktovkou Bertranda de Billy.

Basbarytonistu Borise Prýgla i klavíristu Ahmada Hedara už z koncertů agentury Nachtigall Artists dobře známe. Boris Prýgl patří k nejtalentovanějším mladým pěvcům. V sezoně 2021/22 jej kromě mnichovských závazků čeká role Guglielma (Cos fan tutte) v Národním divadle v Praze a Dona Giovanniho ve Slovenském národním divadle v Bratislavě, koncert s Pretty Yende ve Smetanově síni v Praze, Dvořákova Rusalka (role Hajného) s Českou filharmonií pod taktovkou Semjona Byčkova ad. Oba umělce doprovodí klavírista Ahmad Hedar, vyhledávaný klavírní partner mnoha pěvců a nositel ceny za vynikající klavírní doprovod na Mezinárodní pěvecké soutěži Antonína Dvořáka v Karlových Varech.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Emily Pogorelc a Boris...

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (212 metrů)

Royal Court ApartmentsPraha (849 metrů)

Royal Court HotelPraha (988 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Národní divadlo Národní divadlo Praha 1 (731 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (659 m)