Monkey´s Gym zve na cvičení pro těhotné

Monkey´s Gym zve na cvičení pro těhotné

Adresa:

Praha 5, U Jezera 2031/34

Termín: 1.10.2021 31.12.2021

1říj - 31pro celý den

Žánr: sport


Jste nastávající maminka? Chcete se udržet v kondici a připravit se na porod i krásné období po něm? Pak právě pro vás pořádají v Monkey´s Gym nové cvičení pro těhotné. V průběhu 10 lekcí si příjemně zacvičíte a protáhnete si celé tělo. Lekce jsou navíc zaměřené na praktické cviky a rady, které uvítá každá nastávající maminka v průběhu těhotenství, při porodu i po něm.

Cvičení pro těhotné startuje od října na pobočce Monkey´s Gym v Baby Clubu Juklík na Praze 5. Celkem 10 padesátiminutových lekcí se bude konat každou středu od 18:10 hodin a provede vás jimi zkušená a oblíbená lektorka Marta Svatošová.

„Cílenými cviky předejdeme bolestem těla, posílíme si potřebné partie a zmírníme důsledky fyziologických změn probíhajících v tomto období. Navíc se během lekcí příjemně uvolníme, naučíme se dýchat a zrelaxujeme mysl. Cvičení je koncipováno tak, abychom vždy procvičily ty nejdůležitější partie. V každé lekci se budeme postupně věnovat oblastem, které si v těhotenství zaslouží zvýšenou pozornost – jako je například pánevní dno, prevence oteklých nohou, bolesti zad související s rostoucím bříškem nebo správná technika dýchání,“ říká Marta Svatošová s tím, že kurz respektuje všechna pravidla pohybu těhotných a je vhodný pro těhulky v každém období, které nemají zdravotní omezení.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Praha 5 Akce v MČ Praha 5

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Monkey´s Gym zve na...

Volcano Spa HotelPraha (1 479 metrů)

Villa St. TropezPraha (4.2 km)

Villa Seven HillsPraha (5.6 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Pražský hrad Pražský hrad Praha 1 (7.3 km)
Katedrála sv. Víta Katedrála sv. Víta Praha 1 (7.4 km)
Café Savoy Café Savoy Praha 5 (7.1 km)