Mažif X.

Mažif X.

Adresa:

Praha, více míst

Termín: 4.10.2021 18.10.2021
Vstupné:

zdarma

4říj - 18říj celý den

Žánr: festivaly


Vážení, zveme vás na mezinárodní festival židovské hudby MAŽIF X, který pořádá MUZIKA JUDAIKA od 4.10.2021 - 8.10.2021 v Praze. Na koncertech v průběhu několika dnů představíme umělce z ČR i zahraničí.

Uslyšíte klasiky židovské hudby v podání německého Dua Tenorama a Veroniky Hanrath, Stamicova kvarteta a Anety Majerové, pouť židovských houslí Alexandera Shonerta, jedinečný vokální projev Karin Sarkisjan a směs hudby židovských autorů 20.stol. od skupiny Zell. Instrumentální Naches trio zahraje lidové židovské melodie a jidiš hudbu, duo Chazor propojí židovské písně s hudbou současných židovských autorů. Klezmerové melodie z 19. a 20. století doplněné jazzem, balkánským duchem, cikánskou nespoutaností a latinskoamerickým rytmem nabídne pražský Trombenik a rakouské Moritz Weiß Klezmer Trio.

Festival letos doplní dvě premiéry: film Jiřího Moravčíka a symfonické dílo od hudebního skladatele Jaromíra Vogela Opus pro Arnošta Lustiga. MUZIKA JUDAIKA v souladu se svým posláním podporuje a propojuje zahraniční a českou společnost a buduje vzájemné porozumění mezi národy. V tom bezesporu spočívá význam tohoto festivalu: podpora kulturní diverzity a naše snaha o dobrou kvalitu programu. Naším hlavním cílem ale především je, abyste si poslechli výbornou hudbu a skvěle se pobavili. Festival je zdarma přístupný veřejnosti. Rezervace je nutná včas na: arbitra@seznam.cz Informace: Blanka Vogelová, 739 020 260 Podmínky pro návštěvu MAŽIF 10 Návštěvníci musí splňovat podmínky dle aktuálně platného mimořádného opatření ministerstva zdravotnictví. Prosíme o dodržování předepsaných rozestupů. Před vstupem do sálu si dezinfikujte ruce. Respirátor je povinný při vstupu do sálu a po celou dobu konání akce.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby v Praze Akce v MČ Praha

Podobné akce

7čer - 8čercelý den

Festival Habrovka 2024

, na zahradě u kostela sv. Františka z Assisi Festival

Ubytování v okolí akce Mažif X.

Royal Court ApartmentsPraha (545 metrů)

Royal Court HotelPraha (781 metrů)

Žižkovská televizní věžPraha (1 132 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (1 124 m)
Novoměstská radnice v Praze Novoměstská radnice v Praze Praha 2 (1 212 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (1 535 m)