G und R

G und R

Adresa:

Praha 7, Františka Křížka 36

Termín: 1.10.2021

1říjen sobota 20:00

Žánr: divadloPantomima Tanec


Příběh bratrství – vztahu, který je stejně jako dobývání nejvyšších vrcholů světa extrémní, nepochopitelný, čistý, nenahraditelný, bez limitu, na život a na smrt. Představení o vášni k horolezectví, vytrvalosti a pokoře, překonávání vlastních možností a nezměřitelné síly hor. O nespoutané, nekonečné volnosti a hlavách v oblacích. O vteřinách, ve kterých se nezvratně rozhodne o našem osudu.

Projekt je inspirován výstupem Günthera a Reinholda Messnerových na himalájský vrchol Nanga Parbat Rupálskou stěnou a následnou smrtí mladšího z bratrů. Je to však také výpověď o síle médií, jejichž prostřednictvím Reinhold získával finance pro další expedice, popularitu pro sebe i pro samotné horolezectví. Zároveň jimi byl kritizován a obviňován z bratrovy smrti.

GundR je prvním dílem trilogie, ve které se Wariot Ideal zabývá tématem bratrství. Představení je věnováno horolezcům, kteří se ze svých výprav již nevrátili.

Připravili: Vojta Švejda, Jan Kalivoda, Jan Dörner, Milena Dörnerová, Ivanka Kanhauserová, Jiří Rouš, David Šmitmajer, Stéphanie N'Duhirahe, Kryštof Pešek

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Divadla - Praha 7 Akce v MČ Praha 7

Podobné akce

Ubytování v okolí akce G und R

Výstaviště HolešovicePraha (430 metrů)

Tyn Yard ResidencePraha (1 499 metrů)

Vila LannaPraha (1 665 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (1 556 m)
Pražský Orloj Pražský Orloj Praha 1 (1 709 m)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (1 869 m)