Katarze - kde jinde než v Gabriel Loci

Adresa:

Praha 5, Holečkova 106/10

Termín: 18.9.2021
Vstupné:

390 - 500 Kč

18září sobota 21:00

Žánr: koncertyelektrofilm


Elektronická hudba se propojí se současným uměním v jedinečných prostorách Gabriel Loci. Pod názvem Katarze/Samsara zavítá do prostoru bývalého benediktinského kláštera na Smíchově 18. září. Gabriel Loci, originální umělecké a kulturní centrum, opět otevírá brány neokoukanému a nevšednímu umění. Magický prostor bývalého kláštera bude vibrovat na elektronické vlně a přinese divákovi neobyčejný zážitek.

„Jsme rádi, že můžeme zprostředkovat na naší půdě netradiční kulturní zážitek, nacházíme zde ideální synergii, spojení umění a elektro hudby v historické atmosféře Gabriel Loci,“ uvádí Magda Dvorská, manažerka Gabriel Loci. 

Svá díla představí deset špičkových českých a slovenských umělců jakými jsou například Jan Dostál, Gabriela Procházka, Verge, Šimon Szabo a další. V boileroomu vystoupí hvězdy německé hudební scény Alex Stein, Heerhorst a Sabura v doprovodu Marie Pravdy.

Gabriel Loci, bývalý klášter sv. Gabriela, který na sklonku roku 2020, koupila od České pošty společnost Cimex Invest, nabízí své prostory pro jakékoliv umělecké, kulturní a firemní akce. Bývalý klášter se stal domovem umělců, kteří si zde vybudovali své ateliéry. Na své půdě loni uvítal Designblok, který se sem na podzim vrací a využije opět pestrosti celého areálu. Prostory jsou velmi oblíbené mezi filmovými produkcemi, nedávno se zde točil seriál pro studio Marvel a Netflix. Prostory lákají také české filmaře, interiér si zahrál v seriálu První republika a v současnosti se zde natáčí krimi seriál Specialisté. Zahrada kláštera se proměnila v letní scénu, třikrát týdně se zde promítají filmy z domácí i světové produkce, venkovní jeviště pak nabízí zajímavou dramaturgii a občerstvení zajišťuje venkovní Bar Gabriel.

 

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 5 Akce v MČ Praha 5

Podobné akce

19duben pátek 19:00

19duben pátek 19:00

19duben pátek 19:00

Queenie 2024

, Českomoravská 2345/17 Koncert

Ubytování v okolí akce Katarze - kde jinde než...

Restaurant a hotel NebozízekPraha (809 metrů)

The Golden Wheel HotelPraha (1 536 metrů)

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (1 554 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Národní divadlo Národní divadlo Praha 1 (1 441 m)
Karlův most Karlův most Praha 1 (1 631 m)
Café Savoy Café Savoy Praha 5 (1 041 m)