Yogagang

Adresa:

Praha 5, Holečkova 106/10

Termín: 4.9.2021
Vstupné:

950 Kč

4září sobota 10:00

Žánr: sport


YOGAGANG si pro svůj brunch vybral epické místo s magickým kouzlem. Unikátní umělecké centrum Gabriel Loci, bývalý benediktinský klášter na Smíchově, se spojí s jedinečným konceptem YogaGang a v rámci sobotního workshopu nabídne lekci jógy a brunch ve svých překrásných prostorách Rajské zahrady a Lustrového sálu.

Neotřelý zážitek nabídne YogaGang v sobotu 4. září. Přijďte si zacvičit v rámci revolučního konceptu a také ochutnat výborné pokrmy, které nabídne Yoga brunch. Gabriel Loci, bývalý klášter sv. Gabriela, který na sklonku roku 2020, koupila od České pošty společnost Cimex Invest, ožívá uměním, kulturou, filmem, výstavami a pořádáním designových eventů. Na své půdě uvítal loni největší přehlídku designu ve střední Evropě Designblok, který se sem na podzim vrací a využije opět pestrosti celého areálu. Prostory jsou velmi oblíbené mezi filmovými produkcemi, nedávno se zde točil seriál pro studio Marvel a Netflix. Interiéry a exteriéry bývalého klášteru si také zahráli v českém krimi seriálu „Specialisté“.

Rozsáhlé prostory Gabriel Loci nabízejí pestré využití. Bývalý klášter se stal domovem umělců, kteří si zde vybudovali své ateliéry. Uspořádat zde můžete jakoukoliv společenskou akci. Jedinečné prostory nabízejí netradiční zážitek pro účastníky firemního večírku, galavečeru a společenské akce, především sál Rajská zahrada je vyhledávaný pro svatební hostiny, galavečery nebo výstavy a konference. Na letní scéně se konají divadelní a filmová představení. Občerstvení zajišťuje venkovní Bar Gabriel.

Kdy? 4.9.2021, od 10:00 (brány Gabriel Loci se otevřou již v 9:30) do 13:00 Kde? Gabriel Loci, Holečkova 106/10, Praha 5 - Smíchov Cena: 890 Kč (v předprodeji do 28.8.), jinak 950 Kč Nezapomeňte sebou cvičící podložku, láhev na vodu a mikinu. Vstupenky si můžete zakoupit v předprodeji na: 4.9.2021, 9:30 - 13:00: YOGAGANG Brunch — YOGAGANG

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Praha 5 Akce v MČ Praha 5

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Yogagang

Restaurant a hotel NebozízekPraha (809 metrů)

The Golden Wheel HotelPraha (1 536 metrů)

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (1 554 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Národní divadlo Národní divadlo Praha 1 (1 441 m)
Karlův most Karlův most Praha 1 (1 631 m)
Café Savoy Café Savoy Praha 5 (1 041 m)