Bardzo fajný letní kino v Klubovně: Sweat (Pot)

Bardzo fajný letní kino v Klubovně: Sweat (Pot)

Adresa:

Praha 6, Generála Píky

Termín: 1.9.2021
Vstupné:

50 Kč

1září středa 19:00

Žánr: film


Bardzo fajný festival pokračuje v současných tématech a na dvou pozdně letních projekcích v Praze a v Brně představí oceňovaný film Sweat (Pot) režiséra Magnuse von Horna. První projekce oživila ve čtvrtek 26. srpna program Scalního letňáku v brněnském Místodržitelském paláci a na druhou zvou organizátorky první školní den ve středu 1. září do pražské Klubovny v Dejvicích. Mít dokonalé tělo a tisíce sledujících.

Sen nebo noční můra? Film natočený v polsko-švédské koprodukci vypráví o úspěšné polské trenérce fitnessu a populární influencerce, která je na povrchu instagramově dokonalá, uvnitř ale křehká, osamocená a toužící po skutečném životě bez filtru. Když se ale začne své komunitě zpovídat ze svých pochybností, má problém, to se totiž v růžovém světě celebrit nenosí. Hlavní roli excelentně ztvárnila polská herečka Magdalena Koleśnik. Film přináší řadu současných témat a problémů k diskuzi – tvrdou realitu negativního vlivu sociálních sítí, sebepřijetí, hranice mezi osobním a veřejným, stalking, vztahy v rodině i sexuální násilí.

Na diváky čeká předfilm – krátkometrážní animovaný film režisérky Yelizavety Pysmak Já a moje tlustá prdel o vztahu k vlastnímu tělu z mezinárodního festivalu krátkých filmů Žubroffka 2021. Po pražské projekci zvou organizátorky na debatu, pozvání přijala Zorya Blue, Polka dlouhodobě žijící v Praze, tvůrkyně podcastu o sexualitě a těle bez tabu Przy zapalonym świetle, tanečnice a lektorka burlesky. Před projekcí se diváci budou moci občerstvit polskými pochutinami. Pražské pohoštění bude tentokrát v režii Tomasze, který přichystá tradiční pierogi, vegetariánské i veganské varianty tradiční zapiekanki a citronovou bábovku. Organizátorem akce je spolek Popular z. s. který pořádá Bardzo fajný festival polské kultury od roku 2013.

Akce byla podpořena z prostředků Česko-polského fóra Ministerstva zahraničních věcí České republiky. Datum, místo a program Středa 1. září 2021 Praha - Kulturní centrum Klubovna, Generála Píky, Praha 6 19.00 delikatesy od Tomasze 20.30 úvod a krátký film Já a moje tlustá prdel 20.45 projekce filmu Pot v pražské premiéře! 22.30 diskuze po filmu Vstupenky Praha - Vstupenky je možné zakoupit v předprodeji na Goout.cz nebo na místě. Jednotné vstupné: 50 Kč. 

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Praha 6 Akce v MČ Praha 6

Podobné akce

13červen čtvrtek 19:00

Veselé Velikonoce

, Václavské náměstí 43 Film

9duben úterý

Ubytování v okolí akce Bardzo fajný letní...

Vila LannaPraha (1 171 metrů)

The Golden Wheel HotelPraha (1 184 metrů)

Restaurant a hotel NebozízekPraha (1 879 metrů)