Nelelkuj doma a pojď k vodě!

Nelelkuj doma a pojď k vodě!

Adresa:

Praha 4, Podolské nábřeží 3/1184

Termín: 29.8.2021

29srpen neděle 13:00

Žánr: sport


Festival vodních sportů - sportovní odpoledne ve Žlutých lázních, kde si můžete vyzkoušet jachting, paddleboarding, jízdu motorovou lodí a na kajacích. Dozvíte se něco o potápění, vodní záchraně a přežití na moři nebo můžete navštívit workshopy vodního záchranáře žabáka Kvakyho v rámci projektu U vody bez nehody.

Program: Projížďky na kajacích, motorových lodích a na plachetnicích: Vyzkoušejte jízdu na lodi - vybrat si můžete loď s motorovým pohonem nebo zapojit vlastní svaly a svézt se na kajaku. Čeká na vás také legendární loď Nirvana se samotným kapitánem a jachtařským závodníkem Zdenálem. Také si s ním můžete zkusit napnout plachty a vychutnat si kouzlo jízdy na dvou malých sportovních plachetnicích RS Vision. Pokud vaše děti tento sport zaujme, jistě budete vítáni v Českém Yacht Klubu, nejstarším v republice! Paddleboard: Na paddleboard s celou rodinou - zkuste hit letošní sezóny megaboard, na kterém se najednou sveze až 6 lidí. Ať již jste začátečníci nebo s paddleboardem máte již zkušenosti, megaboard je skvělou volbou jak si společně užít zábavu na vodě. Ve dvou se to přece lépe táhne a co teprve, když se na jednom paddleboardu sejde celá rodina. Potápění Dozvíte se základní informace k potápění s přístrojem nebo šnorchlování / freedivingu.

Uvidíte potápěčské vybavení a třeba si domluvíte i ochutnávkový ponor nebo celý kurz s Alea Divers. Vodní záchrana a přežití na moři Naučíte se jak správně poskytovat první pomoc a jak zachránit tonoucího, dozvíte se jak používat záchranné pomůcky do vody Denato swim a nebo jak přežít v záchranném ostrůvku na moři. Jaké je to být trosečníkem na moři se dozvíte s Kateřinou Křelinovou-Staňkovou, instruktorkou RYA a její školou námořní záchrany. U vody bez nehody: Vodní záchranář žabák Kvaky se svým stánkem prevence tonutí a bezpečného pobytu u vody pro vás připravil workshopy, hry a soutěže, při kterých se nejen něco zajímavého dozvíte, ale zároveň si odnesete i tematické dárky. Relaxovat pak můžete v Kvakyho herní zóně, kde se zabaví děti i rodiče.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Nelelkuj doma a pojď k...

VIPliving HouseboatPraha (1 317 metrů)

Villa Seven HillsPraha (1 716 metrů)

Union Hotel PraguePraha (2 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Národní divadlo Národní divadlo Praha 1 (3.7 km)
Hermitage Hotel Prague Hermitage Hotel Prague Praha 2 (2.2 km)