Sons Of The East

Sons Of The East

Adresa:

Praha 1, Národní 116

Termín: 23.9.2022
Vstupné:

490Kč

Žánr: koncerty


Kapelu pocházející z Northern Beaches v Sydney tvoří Dan Wallage, Nic Johnston a Jack Rollins. Jejich hudba má charisma, duši a rozdává radost. Sam Jackson z The AU Review o nich řekl: „Díky Bohu za Sons Of The East … neotřesitelný klid a něžné tempo … harmonie tkaná těsněji než řetězce DNA.“

Skladby této australské formace dosáhly 150 milionů streamů a více než 20 milionů zhlédnutí na YouTube. Skladby jako Into The Sun, My Repair a Come Away se staly klasikou s více než 80 miliony streamů. A popularita Australanů po celém světě stále roste.

Po vyprodaných koncertech v Evropě a Austrálii vyšel v roce 2020 první singl You Might Think z jejich připravovaného debutového alba, počátkem roku 2021 následovaný druhým s názvem On My Way. V červnu 2021 skupina představí třetí singl FOOL Me a vydá se na turné po Austrálii . V roce 2022 bude následovat turné po Evropě a Severní Americe.

V Praze bude trio vystupovat již potřetí. Naposledy v listopadu 2019 podpořili ve Velkém sále Lucerny, za bouřlivého potlesku spokojených návštěvníků, svého krajana Jeremy Loopse.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Sons Of The East

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (494 metrů)

Zrcadlová kaple KlementinaPraha (550 metrů)

ValentinskaPraha (616 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Národní divadlo Národní divadlo Praha 1 (360 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (27 m)