Elder Island

Elder Island

Adresa:

Praha 10, Krymská 12

Termín: 19.2.2022
Vstupné:

390Kč

19únor sobota 20:00

Žánr: koncerty


Jejich EP z roku 2014 si získalo pozornost britských rozhlasových velmocí a přivedlo kapelu na pódia významných ostrovních festivalů. O pět let později vydalo bristolské trio debutové album „The Omnitone Collection“. Tato mimořádná deska zaznamenala během prvního roku od vydání více než 15 milionů streamů. Aktuálně má kapela jen na Spotify přes milion posluchačů měsíčně. To jen dokazuje obrovskou mezinárodní základnu fanoušků této anglické formace. V květnu vydali Elder Island očekávané druhé album „Swimming Static“. „Skladby jako ,Sacred‘ a ,Queen Of Kings‘, prostoupené reflexními a emotivními tématy minulého roku, kombinují elektronické cítění s introspekcí a melodickými vokály a jsou opět ukázkami mistrovské práce s hudební fúzí,“ píše o nahrávce Wonderland Magazine.

A protože za každým skvělým albem stojí dobrý příběh, nabízí skupina také svůj debutový film. Je plný upřímných rozhovorů a fanouškům umožňuje nahlédnout také do tvůrčího procesu.

Živá vystoupení Elder Island jsou nabitá emocemi, jež kapela s lehkostí předává svým fanouškům. Trio si hodně dává záležet na vizuálním stylu svých koncertů, koneckonců na univerzitě v Bristolu, kde se všichni setkali, studovali fotografii, grafický design a výtvarné umění.

Zkrátka, můžete se těšit na další bezkonkurenční a originální tvůrčí talent z ostrovní scény.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 10 Akce v MČ Praha 10

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Elder Island

Žižkovská televizní věžPraha (1 092 metrů)

Royal Court ApartmentsPraha (1 304 metrů)

Royal Court HotelPraha (1 313 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (1 089 m)
Hermitage Hotel Prague Hermitage Hotel Prague Praha 2 (2.2 km)