Dezinformace jako zbraň

Dezinformace jako zbraň

Adresa:

Praha 1, Mariánské náměstí 1

Termín: 24.8.2021
Vstupné:

60 Kč

24srpen úterý 19:00

Žánr: ostatní akce


Pokud také patříte k lidem, kteří přísahají na své kritické myšlení, vzdělání a zdravý selský rozum, je tato přednáška přesně pro vás. Přesvědčí vás, že nic takového vlastně neexistuje, že dezinformace a manipulace nemusí být tak snadno rozeznatelné, jak si myslíme. Alexandra Alvarová, autorka knih Průmysl lži a Krmit démony, je expertem v oblasti politického marketingu.

Vzhledem ke své znalosti manipulačních technik je Alvarová snadno rozeznává nejenom v reklamě, ale i v publicistice. O své poznatky v této oblasti se podělila se čtenáři svých knih, ale i v řadě přednášek, debat a textů na toto téma. Varuje, že Česko je testovací laboratoří manipulativního ovlivňování mysli propagandou některých velmocí a že přeceňujeme své schopnosti kritického myšlení. Neomezuje se však jen na naše území. Můžeme se od ní dovědět třeba kdo naplánoval útok na senát USA a proč to dělal, nebo jak lze ovlivnit volby či dokonce změnit naše vzpomínky.  

Prodej knih autorky se slevou v předsálí. Online prodej vstupenek začne 10.8.2021. Prosíme, sdělte nám již nyní požadovaný počet míst a jména zájemců na mail fake-news@seznam.cz. POKLADNA bude otevřena pouze v den konání přednášky 2 hodiny před jejím začátkem.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

24duben středa 17:00

Start with children

, Vyšehradská 2075/51 Ostatní

Ubytování v okolí akce Dezinformace jako zbraň

ValentinskaPraha (590 metrů)

Zrcadlová kaple KlementinaPraha (627 metrů)

The Emblem HotelPraha (680 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Karlův most Karlův most Praha 1 (450 m)
Katedrála sv. Víta Katedrála sv. Víta Praha 1 (730 m)
Café Savoy Café Savoy Praha 5 (1 105 m)