Letní kino - Zápisník jedné lásky

Letní kino - Zápisník jedné lásky

Adresa:

Praha 4, U Ledáren

Termín: 31.8.2021

31srpen úterý 21:45

Žánr: filmromantický drama letní kino open air kino pod širým nebem Praha


Od 2. července funguje v prostoru u bývalých Ledáren v Braníku nejen autokino, ale také letní kino LEDÁRNY. Kino si tak mohou užít jak motoristi, tak milovníci letních kin. Kapacita je cca 20 vozidel a 100 lehátek. Letní gastrokino nabízí kvalitní filmový a kulinářský program pro širokou veřejnost. Vstupné se platí buď za 1 auto (399,-) nebo za 1 lehátko (130,-). Promítá se od 21:45.

Ve snímku Zápisník jedné lásky předčítá starý muž ze svého vybledlého zápisníku spolubydlící (Gena Rowlands) v sanatoriu příběh o jediné ženě svého života. Ve filmu se přenášíme do minulosti a sledujeme životy dvou mladých lidí ze Severní Karolíny, kteří pocházejí z naprosto odlišného prostředí, Allie (Rachel McAdams) a Noaha (Ryan Gosling). Ačkoliv Allie byla vychována v nádherném přepychovém jižanském domě a Noah vyrostl v chudém stavení, na jehož prahu džemovali hudebníci, nic mladé dvojici nezabrání v tom, aby spolu nestrávili jedno nádherné léto předtím než je odloučí nejprve rodiče, a poté první světová válka.

Když se vojáci po válce vrátí domů, všechno je jinak. Allie je zasnoubena s úspěšným podnikatelem a Noah žije sám se svými vzpomínkami ve 200 let starém domě, který nádherně restauruje. Když však Allie zahlédne v místních novinách článek o Noahově práci, ví, že ho musí vyhledat a rozhodnout se jednou provždy, zda-li poslechnout své srdce nebo rozum.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

29březen pátek 19:30

Equus

, Ve Smečkách 26 Divadlo

30březen sobota 14:00

Troja

, Na Příkopě 31 Divadlo

Ubytování v okolí akce Letní kino - Zápisník...

Villa Seven HillsPraha (575 metrů)

VIPliving HouseboatPraha (3.3 km)

Union Hotel PraguePraha (4 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Národní divadlo Národní divadlo Praha 1 (5.6 km)
Hermitage Hotel Prague Hermitage Hotel Prague Praha 2 (4.2 km)