Série divadelních představení tří divadelních spolků (Depresivní děti touží po penězích, A Studio Rubín, Divadlo Letí), která proběhne ve dnech 10.–20. srpna v Kasárně Karlín.

Podrobnosti přináší umělecká šéfka A Studia Rubín Dagmar Radová v epizodě podcastu KulTýden

Rubín Letí na Venuši propojí tři spřízněná nezávislá pražská divadla, která díky svému výraznému dramaturgickému směřování společně divákům nabídnou pestrý program, jehož hlavním pojítkem je snaha poukázat na výrazná současná témata prostřednictvím moderní obrazivé režie.

Rubín Letí na Venuši uvítá diváky každý večer pod širým nebem v unikátních prostorách Kasáren Karlín s ojedinělým geniem loci. Program probíhající se dvěma přestávkami od 10. srpna do 20. srpna nabídne dohromady devět večerů s tím nejlepším z pražského nezávislého divadla.

Roadtrip na konec světa.

Milovaný i vysmívaný symbol boje proti klimatické změně. A taky nejúspěšnější influencerka celé jedné generace. Ale co se s touhle generací stane, až dospěje? Jak bude vypadat apokalypsa podle Grety? Bude z toho dobrá instastory nebo nás snad čeká i nějaká naděje?

Je rok 2028, Evropská Unie se proměnila v PR agenturu a planeta Země je na pokraji ekologického kolapsu. Mladá dívka a její přítel, představitelé generace Grety, se vydávají na výlet do Zelené země. V letadle duchů se potkávají s tajemným panem Jonášem, bývalým príma ministrem, který prchá před svou minulostí, a starší dámou Pěvkyní, která nepřestává doufat, že na severu najde svou ztracenou dceru.

Hrají: Natália Drabiščáková, Milada Vyhnálková, Michal Bednář, Jiří Böhm 

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Divadla - Praha 8 Akce v MČ Praha 8

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Rubín Letí na Venuši...

Žižkovská televizní věžPraha (1 163 metrů)

Sportovní centrum OlšankaPraha (1 314 metrů)

Tyn Yard ResidencePraha (1 379 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (1 143 m)
Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (1 159 m)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (930 m)