Prague Kemp Letňany - Katarína Knechtová Slza Tereza Balonová

Prague Kemp Letňany - Katarína Knechtová Slza Tereza Balonová

Adresa:

Praha 9, Beranových 667

Termín: 13.8.2021
Vstupné:

předprodej 390 Kč

13srpen pátek 16:00

Žánr: koncertyrock pop koncert pod širým nebem open air Praha

Umělci: Katarína KnechtováSlzaTereza Balonová


Přijďte si k nám užít to správné léto. O pořádnou dávku muziky se 13. 8. 2021 postarají Katarína Knechtová, Slza a Tereza Balonová

Areál se pro vás otevírá v 16:00 a uzavírá se ve 23:30.

KATARÍNA KNECHTOVÁ

Její začátek hudební kariéry byl v r.1996 s kapelou IMT Smile. Od roku 1997 - 2007 působila jako frontmanka a autorka skladeb ve skupině PEHA. Nyní působí jako sólová zpěvačka a mezi její hity patří Muoj Bože, Za tebou, Spomaľ, Deň medzi nedeľou a pondelkom, nebo novější Svety, Fea či píseň V modlitbách.

Hudebně spolupracovala s Michalem Hrůzou (píseň Labuti), Mekym Žbirkou (Skuška snov), s Chinaski (Miliony přání) nebo s Christianem Eigner bubeníkem a producentem Depeche Mode.

Živě vystupovala s kapelou Olympic, Chinaski, Ready Kirken, Anetou Langerovou, Mekym Žbirkaou, Kryštofem, nebo se Symfonickým orchestrem Slovenského rozhlasu

SLZA

Slza je česká popová hudební skupina, která se v roce 2014 proslavila písní „Lhůta záruční“. Jejími členy jsou zpěvák Petr Lexa a kytarista Lukáš Bundil, který je zakladatelem skupiny. Skupina byla založena 24. března 2013. Petr Lexa se kdysi již objevil v televizi jako herec v seriálu Přístav. Lukáš Bundil hraje na kytaru a právě on oslovil Petra Lexu, aby s ním zpíval. Krom nich s nimi na koncertech hrají i další hudebníci, kteří ale nejsou stálými členy hudební kapely.

Tato skupina vyhrála řadu ocenění. Jejich debutové album Katarze debutovalo na 1. příčce české hitparády s prodejem 3 tisíce kusů za jeden týden a za tři týdny po vydání má už platinovou desku.

TEREZA BALONOVÁ

Odmala si píše vlastní písničky, sama se doprovází na kytaru a absenci kapely vynahrazuje použitím looperu, s nímž udělal díru do světa její vzor Ed Sheeran. Tereza Balonová je již v osmnácti letech vyzrálou a komplexní zpěvačkou a muzikantkou. Díky skupině Jelen má za sebou už i svůj první koncert ve vyprodaném Foru Karlín.

Slza o sobě dala poprvé vědět před rokem, kdy veřejnosti představila debutový singl Lhůta záruční. Ten se záhy stal hitem a zařadil se mezi nejúspěšnější videa na YouTube (více než 10 milionů zhlédnutí, což je na české...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 9 Akce v MČ Praha 9

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Prague Kemp Letňany -...

Wellness Hotel STEPPraha (3.8 km)

Výstaviště HolešovicePraha (6.5 km)

Sportovní centrum OlšankaPraha (6.6 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (7 km)
Prašná brána Prašná brána Praha 1 (7.8 km)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (5.8 km)