Letní kino - Lola běží o život

Letní kino - Lola běží o život

Adresa:

Praha 4, U Ledáren

Termín: 3.7.2021

3červenec sobota 21:30

Žánr: filmThriller Krimi letní kino kino pod širým nebem Praha


Po necelých dvou měsících úspěšného provozu se branické AutoKino Ledárny promění – nabídne svůj program i divákům bez aut, jako letní kino! Od 2. července si projekce v prostor u bývalých Ledáren v Braníku budou moci užít jak motoristi, tak milovníci letních kin. Kapacita KINA LEDÁRNY bude cca 20 vozidel a 100 lehátek. Letní gastrokino bude i nadále nabízet kvalitní filmový a kulinářský program pro širokou veřejnost. Zahajovacím filmem „lehátkové“ éry bude v pátek 2. 7. kultovní komedie režisérského dua bratrů Coenů Big Lebowski. 

Pátek 3.7. Lola běží o život
(režie Tom Tykwer, 1998, 81 min)

Ikonický film, který vystřelil na hvězdnou dráhu německého režiséra Toma Tykwera. Jedna dívka, jeden kluk, sto tisíc marek a tři varianty příběhu…
Berlín. Letní den, v němž minuty rozhodují o lásce, životě a smrti. Lole a Mannimu je něco přes dvacet a jsou milenci. Manni pracuje jako kurýr pro pochybného překupníka s auty. Poslední akce však nedopadne podle plánu. Vletí v metru do náruče revizorům a ztratí igelitku se 100.000,- DM, které si má šéf za dvacet minut vyzvednout. Zoufalý Manni volá Lole. Co si počít? Když ty peníze nesežene, zemře. Lolin mozek pracuje naplno. Má dvacet minut na to, aby sehnala sto tisíc, dvacet minut na záchranu Manniho života. Lola vyrazí z domu do ulic Berlína vyběhat sobě a Mannimu život, sehnat nějak někde sto tisíc. Lola běží ne jako, ale o život.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

19duben pátek 19:30

Simpatico

, Jindřišská 875/23 Divadlo

20duben sobota 19:30

Ubytování v okolí akce Letní kino - Lola...

Villa Seven HillsPraha (575 metrů)

VIPliving HouseboatPraha (3.3 km)

Union Hotel PraguePraha (4 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Národní divadlo Národní divadlo Praha 1 (5.6 km)
Hermitage Hotel Prague Hermitage Hotel Prague Praha 2 (4.2 km)