Přejít na stránky Ticketpro.cz

Letní Letná - Cie Cahin Caha (Francie)

Adresa:

PRAHA

Termín: 19.8.2013 20.8.2013

19srp - 20srp celý den

Žánr: ostatní akcevideo


Součást projektu Lacrimae

Konečně cirkus, kam mají děti vstup zakázán!

Daniel Gulko a jeho soubor přivážejí do Prahy představení, které je na jedné straně plné smyslnosti, erotiky, témat pro dospělé, a na straně druhé láká vrcholnými čísly nového cirkusu – akrobacií na visutém laně, na kole, ve výškách, na posteli plné hřebíků, ale i kontaktním tancem.

Rose je představení ve formě kabaretu o erotických archetypech, sledem scén, z nichž každá má svůj rytmus, barvu a vlastní svět. Ne ve formě nablýskaného pozlátkového divadla, ale syrového meziválečného kabaretu z Montmartre nebo Berlína – kde pulsoval život, smyslný, nebezpečný, odvážný, pomíjivý, divoký, lehkomyslný, riskantní…

Daniel Gulko se v Rose vrací k základům a podstatě cirkusu – smyslného, provokativního, nebezpečného a odvážného. Je to návrat k instinktům, erotu a očištění, kdy herci boří stěnu k divákům a sdílejí s nimi společné zážitky.

V představení Rose se vracím k základům cirkusu, k jeho tělesné smyslnosti, která se rozpíná mezi póly Erotu a Thanatu. Chci zasít v divácích pochybnosti, otevřené možnosti, otřást tím, co považuje za neměnné. Chci vytvořit prostor pro sdílení zážitků, pro proměnu osobnosti, zavést diváky na dobrodružství objevování, jako kdyby to byl šamanský rituál.

Naše přísaha zní: Nenoste kostýmy, pokud to není skutečně nutné a ospravedlnitelné. Nahota je naším jediným skutečným kostýmem…
Daniel Gulko

Trailer – krátký: http://www.dailymotion.com/cahin-caha#video=xy7wcp

Trailer – dlouhý: http://www.dailymotion.com/cahin-caha#video=xy3lyf

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Letní Letná - Cie...

Royal Court ApartmentsPraha (545 metrů)

Royal Court HotelPraha (781 metrů)

Žižkovská televizní věžPraha (1 132 metrů)