Autokino Ledárny – Big Lebowski

Autokino Ledárny – Big Lebowski

Adresa:

Praha 4, U Ledáren

Termín: 2.7.2021
Vstupné:

390 Kč / auto

2červenec pátek 21:30

Žánr: filmAutokino Ledárny Praha film autokino


Po necelých dvou měsících úspěšného provozu se branické AutoKino Ledárny promění – nabídne svůj program i divákům bez aut, jako letní kino! Od 2. července si projekce v prostor u bývalých Ledáren v Braníku budou moci užít jak motoristi, tak milovníci letních kin. Kapacita KINA LEDÁRNY bude cca 20 vozidel a 100 lehátek. Letní gastrokino bude i nadále nabízet kvalitní filmový a kulinářský program pro širokou veřejnost. Zahajovacím filmem „lehátkové“ éry bude v pátek 2. 7. kultovní komedie režisérského dua bratrů Coenů Big Lebowski. 

Vstupenky lze zakoupit i na místě. Půl hodiny před začátkem promítání vás pustíme do areálu a nasměrujeme na vaše místo. Pak už si jen užíváte film a přes aplikaci nebo telefonem/SMS si objednáte nápoje a perfektní jídlo, které vám přineseme až k okénku vašeho auta.

Vstupné se platí buď za 1 auto (399,-) nebo za 1 lehátko (130,-). Promítá se od 21:30.

Jeff "Dude" Lebowski je nejlenivější chlápek z Los Angeles a okolí. Miluje bowling, koktejl zvaný Bílý medvěd, marihuanu a svůj koberec. Díky shodě jmen je ale považován za boháče, který se shodou neskutečných náhod stane obětí vydírání. Místo toho, aby mu skutečný boháč Lebowski zaplatil zašpiněný koberec, musí Jeff se svými neschopnými kumpány předat výkupné za jeho rozmazlenou dceru. Vše by mohlo jít docela v klidu, kdyby se Jeffův kámoš Walter (John Goodman) nerozhodl shrábnout prachy na výkupné bez ohledu na následky. Big Lebowski je dnes již kultovní klasika bratrů Coenových s Jeffem Bridgesem v hlavní roli.

Film je v původním zněním s titulky.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Autokino Ledárny –...

Villa Seven HillsPraha (575 metrů)

VIPliving HouseboatPraha (3.3 km)

Union Hotel PraguePraha (4 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Národní divadlo Národní divadlo Praha 1 (5.6 km)
Hermitage Hotel Prague Hermitage Hotel Prague Praha 2 (4.2 km)