Přejít na stránky Ticketpro.cz

TUTANCHAMON - Komentované prohlídky a přednášky

Adresa:

Praha 3, Kubelíkova 27

Termín: 6.6.2013 26.6.2013

6čer - 26čer celý den

Žánr: ostatní akcepřednášky


V rámci výstavy „Tutanchamon – jeho hrob a poklady“ se v Praze uskuteční série výjimečných přednášek se světovými odborníky na téma starověkého Egypta a témat s tímto spojených. Zároveň jsme pro vás připravili sérii komentovaných prohlídek naší výstavy! Přijďte si užít výstavu včetně živého výkladu!

Komentované prohlídky

Připravili jsme pro Vás sérii komentovaných prohlídek naší výstavy! Přijďte si užít výstavu včetně živého výkladu!

Vašimi průvodci budou:

Pavel Onderka
Egyptolog a afrikanista.
Od roku 2003 pracuje v Národním muzeu – Náprstkově muzeu asijských, afrických a amerických kultur. Účastní se a vede archeologické výzkumy v Súdánu (Wad Ben Naga) a Egyptě (Station de repos, katastr Údolí králů). Je autorem řady výstav a publikací.

Vlastimil Vrtal
Egyptolog a klasický archeolog.
Od roku 2009 se účastní na archeologických výzkumech v Súdánské republice (Wad Ben Naga), od roku 2011 potom v rámci svého zaměstnání v Národním muzeu – Náprstkově muzeu asijských, afrických a amerických kultur.

Egyptské dny v Praze

V rámci výstavy „Tutanchamon – jeho hrob a poklady“ se v Praze uskuteční série výjimečných přednášek se světovými odborníky na téma starověkého Egypta a témat s tímto spojených.

Zábavně-naučnou výstavu „Tutanchamon – jeho hrob a poklady“ zájemci mohou navštívit již od 28. března 2013. Nyní výstava přichází s nabídkou zajímavého doprovodného programu, který naučný charakter výstavy ještě podtrhuje. Podařilo se nám naplánovat sérii tří výjimečných přednášek se světovými odborníky na téma starověkého Egypta a další doprovodná témata. Přednášky povede Dr. Jaromír Málek, původem český egyptolog působící na Oxfordské univerzitě, respektive PhDr. Pavel Onderka, český egyptolog a afrikanista, respektive Dr. Hussein Bassir, generální ředitel Velkého egyptského muzea v Gíze. Série přednášek se uskuteční v prostorách výstavy „Tutanchamon – jeho hrob a poklady“ na Výstavišti v Praze-Holešovicích.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Přidat nový termín
Kulturní centra - Praha 3 Akce v MČ Praha 3

Podobné akce

Ubytování v okolí akce TUTANCHAMON -...

Žižkovská televizní věžPraha (201 metrů)

Sportovní centrum OlšankaPraha (609 metrů)

Royal Court ApartmentsPraha (1 603 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (194 m)
Prašná brána Prašná brána Praha 1 (1 610 m)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (1 417 m)