Jak hrát ve filmu?

Jak hrát ve filmu?

Adresa:

Praha 1, Staroměstské náměstí

Termín: 5.10.2021 7.6.2022
Vstupné:

8500

5říj - 7čer celý den

Žánr: film


Praktický celoroční kurz pro nadšené zájemce o filmové herectví. V rámci tohoto intenzivního kurzu, složeného ze série přednášek, filmových ukázek a exkluzivních praktických hereckých cvičení, se budeme podrobně věnovat specifikům filmového herectví. Společně se ponoříme do tajů tvorby přesvědčivých emocí před kamerou.

Kurz vám umožní pod vedením profesionální filmové režisérky hluboký a erudovaný vhled do komplexního a fascinujícího umění filmového herectví. Jednotlivé techniky si vyzkoušíte na vlastní kůži, a tak můžete získat sebevědomí při herecké práci před kamerou. Praktické herecké cvičení budeme natáčet na kameru, herci budou pracovat samostatně formou monologů a situačních etud, ale také kontaktně formou dialogů.. Herečtí partneři se budou vždy vzájemně střídat, abychom si užili různorodost. Absolventi si z kurzu odnesou množství vlastních natočených etud, skvělé zážitky, nové přátelé a kontakty do budoucnosti. Zároveň se filmoví herci okamžite uplatní v krátkých filmech filmových studentů z dalšího kurzu Free Cinemy (Jak stvořit film), který probíhá paralelně s kurzem hereckým. 
Kurzisté mají v ceně také teoretický filmový kurz Jak vidět film.
lektorka: Viktoria Rampal Dzurenko
Cena 8.500 Kč studenti: 8.000 Kč
Přihlášky budou spuštěny od 14.6.

Feedback: "Upír Nosferatu byl tvůrčí laskomina. Toto zadání mi nově přineslo možnost točit v exteriéru, pracovat s fragmentárností herecké filmové práce, bojovat s udržením koncentrace při přesunech z místa na místo a udržet napětí. Viky mě neustále povzbuzovala, motivovala a posouvala vpřed. Byla to jízda sebezdokonalování, " Kateřina Dudová (viz obrázek)

"Nikdy by mě nenapadlo, že je možné za tak krátkou chvíli tolik rozvinout herecké schopnosti herce, jako to s námi dokázala Viky. Její dynamická energie, motivace, humor a nátlak zajít za hranici komfortní zóny mě vystřelili rychlou parou vpřed a rozproudili ve mě všechny herecké smysly." Gabriella Pravdová jako Marilyn Monroe

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

13červen čtvrtek 19:00

Veselé Velikonoce

, Václavské náměstí 43 Film

Ubytování v okolí akce Jak hrát ve filmu?

The Emblem HotelPraha (171 metrů)

Tyn Yard ResidencePraha (256 metrů)

ValentinskaPraha (292 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Pražský Orloj Pražský Orloj Praha 1 (44 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (625 m)