Přejít na stránky Ticketpro.cz

Studio DVA divadlo

Adresa:

Praha 3, Kubelíkova 27

Termín: 23.9.2013 30.9.2013

23zář - 30zář celý den

Žánr: ostatní akce


Nové pražské divadlo Studio DVA otevře divákům svá prkna 18. září. Usídlilo se na Václavském náměstí v prostorách budovy Paláce Fénix, kde donedávna fungovalo kino Blaník.

FOTO: Studio DVA, Palác Fénix

Studio DVA se usídlilo v Paláci Fénix na Václavském náměstí. Foto: Anna Kottová, TOPZINE.cz

Stejnojmenná divadelní společnost Studio DVA dosud fungovala bez stálé scény a nejčastěji se objevovala v Divadle Palace. Od září se přestěhuje do Paláce Fénix na Václavské náměstí.

„V novém divadle Studio DVA budeme uvádět všech šestnáct činoherních představení i naše hudební projekty. Samozřejmě chystáme i novinky přímo pro novou metropolitní scénu,“ řekl TOPZINE.cz mluvčí Studia DVA Tomáš Přenosil. Studio DVA opět uvede v novém divadle muzikál Hello, Dolly!, Vánoční koledu nebo Vše o ženách a Vše o mužích.

Nová pražská scéna zaměří pozornost na spolupráci s významnými inscenátory a předními českými a slovenskými herci. Záměrem je provozování nezávislé divadelní scény, kde budou uváděny kromě divadelních projektů také projekty hudební.

Divadlo zahájí premiérovou sezonu 18. září inscenací Hlava v písku, kterou přímo pro Ivanu Chýlkovou a Jana Potměšila napsal a zrežíroval Patrik Hartl. Ten má na kontě komedie Klára a Bára nebo Soukromý skandál, které také patří na repertoár Studia DVA.

Inscenace Hlava v písku, která se stane otevíracím klíčem, líčí osudy bohatého požitkáře Ištvána a jeho ženy Enike, kteří společně provádějí neuvěřitelné věci a současně si lezou na nervy.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Přidat nový termín
Kulturní centra - Praha 3 Akce v MČ Praha 3

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Studio DVA divadlo

Žižkovská televizní věžPraha (201 metrů)

Sportovní centrum OlšankaPraha (609 metrů)

Royal Court ApartmentsPraha (1 603 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (194 m)
Prašná brána Prašná brána Praha 1 (1 610 m)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (1 417 m)