PechaKucha Night Prague Vol. 73

PechaKucha Night Prague Vol. 73

Adresa:

Praha 3, nám. Winstona Churchilla 1800/2

Termín: 16.6.2021
Vstupné:

170 Kč - 220 Kč

16červen středa 20:15

Žánr: ostatní akceumění výtvarné umění malba sochař Praha střecha Radost


Hurá, konečně i s Vámi! PKNP Vol. 73 proběhne venku – na střeše Domu Radost, s výhledem na Prahu! Nenechte si ujít speciální večer, kdy ze střechy tohoto jedinečného domu promluví 12 mluvčích a autorských kolektivů.

KDO VYSTOUPÍ
Ve formátu 20 obrázků x 20 vteřin promluví legendární umělec, malíř a sochař František Skála, typograf, pedagog a autor Typoknihy Filip Blažek (Designiq), architekt Igor Machata zaměřující se na téma transformace existujících staveb a památkovou péči, Kateřina Hynková a Markéta Kosinová z online platformy SWARM Mag prezentující umění z oblasti střední a východní Evropy, Jaroslava Straková představí projekt Vyšeart – digitální galerii spojující studenty HAMU, AVU a UMPRUM, o novém projektu, knihkupectví a mikronakladatelství Xao promluví Jakub Plachý, Klára Zahrádková, Zuzana Bramborová a Alžběta Zemanová. Filmařské duo Jan Hubáček a Petr Kačírek na PKNP představí mezinárodní časosběrný dokument Komu patří město sledující gentrifikační procesy ve městech višegrádské čtyřky, Martin Chum a Michal Šeba promluví o krematoriu zvířat Věčné loviště a oceňovaná dokumentaristka Lucie Králová představí dokumentární operu Kapr o životě hudebního skladatele Jana Kapra. O svoji tvorbu se podělí intermediální umělec Michal Kindernay, malířka a studentka pražské AVU Barbora Šemberová a sochař Matěj Hájek ze SKULL studia vystoupí s příspěvkem RISK BENEFIT, zkoumající degenerativní účinek normovaných herních prvků.

Ve 20.20 otevíráme, 21.20 začíná mluvit první mluvčí! Přijďte si užít výhled na Prahu, ještě než zapadne slunce. Kdo dřív přijde, ten má lepší místo. Na střeše Domu Radost je k dispozici bar.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Praha 3 Akce v MČ Praha 3

Podobné akce

7bře - 10dubcelý den

Deep Love

, Záhřebská 23/25 Výstava

17bře - 13dubcelý den

Petr Nikl - V limbu

, U Měšťanského pivovaru 6a Výstava

Ubytování v okolí akce PechaKucha Night Prague...

Žižkovská televizní věžPraha (723 metrů)

Sportovní centrum OlšankaPraha (1 082 metrů)

Tyn Yard ResidencePraha (1 383 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (716 m)
Prašná brána Prašná brána Praha 1 (1 095 m)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (1 389 m)