Přejít na stránky Ticketpro.cz

The Umbilical Brothers

Adresa:

Praha 1, Štepánská 61

Termín: 16.10.2013

16říjen čtvrtek 01:00

Žánr: divadlokomediální


Legendární komici The Umbilical Brothers vystoupí poprvé v České republice. Show SPEEDMOUSE vyhrála Cenu za mimořádnou jevištní produkci na australských Comedy Awards a čeští diváci ji mohou vidět 16.10.2013 v pražském Velkém sále Lucerny.

Vystoupení legendárních komiků The Umbilical Brothers v Praze a Brně se blíží!

Dvojice mimů z Austrálie, The Umbilical Brothers, jejichž umění ve svých pořadech ocenily legendy jako Larry King, David Letterman či Jay Leno, vystoupí poprvé v České republice. V rámci turné po Evropě se v říjnu tohoto roku objeví jejich show Speedmouse v pražské Lucerně a v brněnském Semilassu. Shane Dundas a David Collins ve svých představeních kombinují pantomimu s dialogem, loutkami, groteskami, vokálními zvukovými efekty a hojně zapojují i diváky, čímž vytváří neopakovatelná představení.

Potkali se na univerzitě, kde začali psát scénky a netradiční skeče, které postupně zkoušeli před mezinárodním publikem na malých komediálních scénách.Vytvořili série stand-up koncertů, televizních vystoupení a komediálních výletů. Mimo jiné vystupovali na Cat Laughs, komediálním festivalu v Melbourne, v opeře v Sydney, na Adelaide Fringe festivalu, na divadelním festivalu v Tampere či známém festivalu Fringe v Edinburghu, kde vyhráli Choice Critics 'Award a byli nominováni na prestižní Perrier Award. Hostovali na legendárním festivalu Woodstock a umístili se mezi 100 nejkreativnějších lidí v zábavním průmyslu podle amerického kulturního týdeníku Entertainment Weekly. V roce 2002

                                        

   Světoznámí baviči, The Umbilical Brothers měli nedávno vystoupení na Slovensku a jak na ně Slovensko zapůsobilo, říká David: „Mohu upřímně říci, že jsem nikdy nevypil v žádné jiné zemi tolik vodky. A to jsme byli i v Rusku! Ještě 3 měsíce po turné jsem střízlivěl.“Shane k tomu dodává: „Miluji Slovensko. Přijetí bylo úžasné. Žádný stres, Česká republiko!“ A jak to vlastně mají Umbilical Brothers s Českou republikou? „Vystupovali jsme ve všech zemích okolo České republiky, ale nikdy ne přímo v ní. Je na čase. Praha je samozřejmě velmi známá a nemůžu se dočkat, až ji uvidím. Míříme také do Brna. Vím o vašem prvním prezidentovi Václavu Havlovi. Dokázali jste, že politické změny se dají udělat mírovými prostředky. To je úžasné,“ říká Shane. David k tomu dodává: „Viděl jsem film  Mission Impossible, takže se těším, že uvidím restauraci s akváriem, kde večeřel Tom Cruise. Doufám jen, že už po výbuchu posbírali ty ryby,“.

They start the year by filming embarrassing cameos in the Australian motion picture 'You Can't Stop the Murders', and quite happily die onscreen.Show SPEEDMOUSE vyhrála Cenu za mimořádnou jevištní produkci na australských Comedy Awards a čeští diváci ji mohou vidět 16.10.2013 v pražském Velkém sále Lucerny.

 

Ukázky z vystoupení naleznete zde: Download link http://we.tl/os75EkDZm9

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Divadla - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce The Umbilical Brothers

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (738 metrů)

Royal Court ApartmentsPraha (825 metrů)

Tyn Yard ResidencePraha (839 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (715 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (558 m)