Přejít na stránky Ticketpro.cz

Glen Hansard

Adresa:

Praha 1, U Prašného mostu 53/7

Termín: 20.8.2013
Vstupné:

650 Kč (nečíslované sezení)

20srpen čtvrtek 01:00

Žánr: koncertymuzikálfilm


Irský zpěvák, kytarista, písničkář a držitel Oskara přijede se svojí kapelou složenou ze členů domovských The Frames s dechovou a smyčcovou sekcí.

Irský zpěvák, kytarista, písničkář a držitel Oskara přijede se svojí kapelou složenou ze členů domovských The Frames s dechovou a smyčcovou sekcí.

Glen Hansard je miláčkem českého publika, které ho mělo příležitost vidět v mnoha hudebních podobách – sólově samotného s kytarou, s Markétou Irglovou v rámci projektu The Swell Season, s domovskou formací The Frames nebo včele své doprovodné kapely. Přesto bude jeho koncert na Terase Jízdárny Pražského hradu nejen díky prostředí unikátní. Glen Hansard přijede včele doprovodné kapely, kterou tvoří členové The Frames spolu se smyčcovou a dechovou sekcí. Jeho zatím posledním albem je sólový projekt projekt Rhythm amp; Repose, který představuje velmi otevřenou Hansardovu bilanci událostí posledních let osobního i uměleckého života. Desku natočil před dvěma lety v New Yorku s americkými muzikanty bez účasti kohokoliv z domovské kapely The Frames či Swell Season (s výjimkou hostování Markéty Irglové ve dvou písních). Kromě koncertování si Glen Hansard také zahrál v několika filmech – v muzikálu The Commitments nebo ve snímku Once. Za píseň Falling Slowly získal spolu s Markétou Irglovou Oskara i nominaci na Grammy.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

26duben pátek 19:00

Nicole Zuraitis Trio

, Janáčkovo nábřeží 2 Koncert

26duben pátek 19:00

26duben pátek 19:00

Ubytování v okolí akce Glen Hansard

The Golden Wheel HotelPraha (396 metrů)

Restaurant a hotel NebozízekPraha (1 134 metrů)

Vila LannaPraha (1 298 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Katedrála sv. Víta Katedrála sv. Víta Praha 1 (195 m)
Pražský hrad Pražský hrad Praha 1 (234 m)
Café Savoy Café Savoy Praha 5 (1 398 m)