Poklad - Letní kino Lihovar

Poklad - Letní kino Lihovar

Adresa:

Praha 5, areál bývalého Lihovaru

Termín: 30.6.2021
Vstupné:

zdarma

30červen středa 21:30

Žánr: filmkomedie letní kino kino pod širým nebem open air zdarma Praha


Začíná léto a to znamená kromě slunce, koupaček, sladkých drinků a nových lásek i filmy v Letním kině. V tomto roce se projekce výjimečně přesouvá do nového (dočasného) prostoru MeetFactory - areálu bývalého Lihovaru. Kromě filmů na téma Hudba a film si tak můžete užít i nové lehce postapokalyptické prostory, které na konci léta zaniknou a stanou se novou rezidenční čtvrtí.

Svoje vlastní nápoje a občerstvení si přinést můžete, na místě ale bude plně vybavený bar. Vstup na projekce je zdarma. Letní kino stejně jako v minulých letech probíhá ve spolupráci s ČRo Vltava. Dramaturgicky se na programu podílel Pavel Sladký a Matěj Samec.

Projekce probíhají každou středu od 21:30. V případě nepříznivého počasí oznamujeme přeložení / zrušení projekce na našich sociálních sítích nejpozději v 19:00.
Areál Lihovaru je otevřen od 20:00.

Poklad
Costi vede klidný život. Večer rád čte pohádky svému synovi, jejich oblíbencem je Robin Hood. Costi vidí i sám sebe jako hrdinu – ochránce utiskovaných a bijce nehodných. Jednou večer ho soused poctí nečekanou návštěvou a svěří mu tajemství. Soused Adrian je přesvědčený, že na zahradě jeho babičky je zakopán poklad. Když si Costi vypůjčí detektor kovů a pomůže mu poklad najít, dá mu polovinu toho, co najdou. Costi je nejprve skeptický, nakonec ale neodolá. Dva komplicové mají víkend na to, aby poklad vypátrali. Costi je přece hrdina a tak navzdory všem překážkám se vrhne do hledání pokladu.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

25duben čtvrtek 19:00

25duben čtvrtek 19:00

Beckham

, Václavské nám. 56 Divadlo

25duben čtvrtek 19:00

25duben čtvrtek 19:00

Veselé Velikonoce

, Václavské náměstí 43 Film

Ubytování v okolí akce Poklad - Letní kino...

VIPliving HouseboatPraha (1 205 metrů)

Villa Seven HillsPraha (1 815 metrů)

Union Hotel PraguePraha (1 958 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Národní divadlo Národní divadlo Praha 1 (3.5 km)
Hermitage Hotel Prague Hermitage Hotel Prague Praha 2 (2 km)