Taneční odpoledne

Taneční odpoledne

Adresa:

Praha 16, Opata Konráda 1336

Termín: 12.6.2021
Vstupné:

dobrovolné

12červen sobota 15:00

Žánr: koncerty


Taneční škola Jany Tomanové Vás srdečně zve na Taneční odpoledne, které se koná v sobotu 12. června v 15 hodin v Městské zahradě na Zbraslavi. „Každoročně pořádáme závěrem školního roku vlastní Gala koncert, kde tančí všichni žáci Taneční školy. Letos probíhala příprava na vystoupení především formou on-line výuky a individuálních lekcí.

Přesto jsme ani v těchto ztížených podmínkách nepolevili a připravili jsme pro Vás bohatý program, který bude výjimečný také tím, že se bude odehrávat v krásném prostředí Městské zahrady na Zbraslavi“, říká Jana Eriksson Tomanová, ředitelka školy. Na představení vystoupí žáci školy. Jako sólisté se představí Zorka Fuchsová, Terezka Hradská, Annika Procházková, Kristýna Chmelová, Eva Kodua, Tereza Nekolová a Oliver Valenčík v choreografii Jany Eriksson Tomanové, Dáši Břichňáčové a Gustava Voborníka. Soukromá taneční škola Jany Tomanové pracuje s žáky již dvě desetiletí. Výuka je zaměřena na balet, lidový a moderní tanec. Nejlepší žáky připravujeme na profesionální taneční školy – konzervatoře a Akademii múzických umění v Praze. Výuka baletu je zaměřena na francouzskou baletní techniku.

Žáci školy jsou úspěšnými sólisty ve světě, např. Jan Váňa nebo Patrik Holeček – sólista N. D. v Praze. Nejlepší studenti školy jsou nominováni na soutěže, např. Taneční mládí, nebo koncerty a soutěže Společnosti tanečních pedagogů ČR. Jana Eriksson Tomanová ředitelka školy kontakt: 608 643 215 info@tanecniskolapraha.cz 

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby v Praze Akce v MČ Praha 16

Podobné akce

26duben pátek 19:00

Nicole Zuraitis Trio

, Janáčkovo nábřeží 2 Koncert

26duben pátek 19:00

26duben pátek 19:00

Ubytování v okolí akce Taneční odpoledne

Villa Seven HillsPraha (6.6 km)

Volcano Spa HotelPraha (8.6 km)

VIPliving HouseboatPraha (9.5 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Novoměstská radnice v Praze Novoměstská radnice v Praze Praha 2 (11.6 km)
Národní divadlo Národní divadlo Praha 1 (11.9 km)
Hermitage Hotel Prague Hermitage Hotel Prague Praha 2 (10.4 km)